Czukrászok Lapja, 1936 (25. évfolyam, 1-12. szám)
1936-01-01 / 1. szám
CUKRÁSZOK LAPJAI О S С H W I N D Г ..., I likőr és konzervgyári különlegességek An#im#W11УУ1W1WWW1W1W1'W^1W1УУ1W:WyyvWWW1 trnrf чпя< W yyyw titwif* w *teher kiváló gyártási anyaga: Máriagyurma (a leggazdagabb kakaóvajtartalommal) Kakaógyurma (legzamatosabb kakaóbabból) (a legjobb hollandi áru minősége) Nonparellle (fehér, piros és farka cukordara) Trüffel sträussel (a legkitűnőbb csokoládédara) Tessék ajánlatot kérni! Levélcím Budapest, X., Postafiók 22. KikíÁról A SZAKLAP ИШ IMS? EGYETLEN FEGYVERED MÉG NE HULD BE AZ ELŐFIZETÉSI! Fagylaltkészítéshez (hűtéshez) szükséges _ __ — __ -Г IPARSO © ® ■» * • ^ igényelhető LÓELOSZTÓ BIZOTTSÁGNÁL Budapest, V., Vilmos császár-út 32 TELEFON: Automata 100—00. Ugyanott mindennemű felvilágosítás is nyerheti STÜCK FRIGYES cukorostya gyára VII . Hungária-középhrt 1*5. t.96~s~9S. Wafferli, Holipii, Fagylalttölcsérek, Kornettok legolcsóbb beszerzési forrása. Kérem a cukrászkartársak ..........- ■- szives támogatását. =====❖ Staniol és alumínium fóliák átlátszó hártyapapírok és zacskók Huszár Lajos, Budapest, VII., Klauzál-tér 6. Tel.: 41-6-36.