Czukrászok Lapja, 1936 (25. évfolyam, 1-12. szám)

1936-01-01 / 1. szám

CUKRÁSZOK LAPJA­I О S С H W I N D Г ..., I likőr és konzervgyári különleg­esség­ek An#im#W11УУ1W1WWW1W1W1'W^1W1УУ1W:WyyvWWW1 trnrf чпя< W yyyw titwif* w *teher­ kiváló gyártási anyaga: Máriagyurma (a leggazdagabb kakaóvajtartalommal) Kakaógyurma (legzamatosabb kakaóbabból) (a legjobb hollandi áru minősége) N­onparellle (fehér, piros és farka cukordara) Trüffel sträussel (a legkitűnőbb csokoládédara) Tessék ajánlatot kérni! Levélcím Budapest, X., Postafiók 22. Kik­íÁról A SZAKLAP ИШ IMS? EGYETLEN FEGYVERED MÉG NE HULD BE AZ ELŐFIZETÉSI! Fagylaltkészítéshez (hűtéshez) szükséges _ __ — __ -Г IPARSO © ® ■» * • ^ igényelhető LÓELOSZTÓ BIZOTTSÁGNÁL Budapest, V., Vilmos császár-út 32 TELEFON: Automata 100—00. Ugyanott mindennemű felvilágosítás is nyerheti STÜCK FRIGYES cukorostya gyára VII . Hungária-középhrt 1*5. t.96~s~9S. Wafferli, Holipii, Fagylalttölcsé­rek, Kornettok legolcsóbb beszer­zési forrása. Kérem a cukrászkartársak ..........- ■- szives támogatását. =====❖ Staniol és alumínium fóliák átlátszó hárty­apapír­ok és zacskók Huszár Lajos, Budapest, VII., Klauzál-tér 6. Tel.: 41-6-36.

Next