Cukoripar, 1966 (19. évfolyam, 1-6. szám)

1966-01-01 / 1. szám

Főszerkeszt: TARTALOM Vavrinecz Gábor: A répamelasz képződése és összetétele. IV. Külön­böző nemcukoranyagok telítettségi függvényei....................................­­ Somorjai Kálmán: A gyártástechnológiai folyamatokhoz kapcsolódó költségtényezők .......................................................................................... 10 Hangyái Károly: A cukorrépa technológiai tulajdonságainak válto­zása a tárolás folyamán .......................................................................... 13 Prof. M. Z. Helemszkij: A cukorrépa tárolás elmélete. II. fej. 2. rész 18 Németh Béla: Gyorsmódszer a melasz normáltisztaságának meghatá­rozására .......................................................................................................... 23 Gadó Kálmán: Nemzetközi Cukorkonferencia Genfben ..................... 25 Zana János: Bel- és külföldi cukorrépafajták tulajdonságainak vizs­gálata 1964-ben 26 Külföldi lapszemle ........................................................... 9, 12, 17, 22, 34 Dr. Vígh Albert Szerkesztő bizottság: B. Szabó Géza Dr. Vukov Konstantin Wertán Pál (szerkesztő) Zsigmond András XIX. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 1966. JANUÁR—FEBRUÁR Index: 26.102

Next