Élelmiszervizsgálati Közlemények 11. (1965)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: dr. Moldvai Rezső Agababjan, A. A.: 1. Dilanjan* ............................. 156 Auemann, L. J. Tsceuschner, H. D.*.............. 278 Babcock, G. E., Jones, R. И.* ........................... 352 Bartscher, W. és Schmidts, ИЛ: Relativkonduktometriás széndioxidmeghatározás* .............. 274 Bátyai, J.: Műanyagok élelmiszeripari felhasználása (Alkalmazástechnikai kollokvium, Szegeden)........ 272 Bergander, E.: Abszolút alkohol minőségvizsgálata* ..................................... 282 Bódis, S.: I. Szabóné Selényi, Zs................. 14 Boersma, P.: Gyors módszer dietikus tejtermékek vastartalmának meghatározására* ....................... 232 Bonnet, J.: A cigarettaszűrők szerepe és hatásossága* ................................. 345 Brunner, J. R.: I. Jensem, J. M. ....................... 275 Burkwall, M. P. Jr., és Glass, R. L.: A búza és őrleményeinek zsírsavai* ....................................... 352 Carter, J. E. és Pace, J.: Aszkorbinsav és dehydroaszkorbinsav egyensúlyok liszt szuszpenziókban és tésztákban* 353 Peril, L. R. és Woodroof, I. G.: Élelmiszerkonzervek stabilitása hosszú idejű tároláskor* .......... 347 Champan, S. és McKernan, B. J.: A hővezetés élelmiszerek csomagolására szolgáló plasztiktartályokban* ................................... 349 Chaveron, J.: I. Voltaire - Schva, J.*.............. 346 Christ, J.: J. Schober, R* ......................... 281 Cseleszky, V. és Soós, J.: Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok. I. A metilbromid maradékok élelmezésegészségügyi megítélése és a gázosított élelmiszerek összbromidtartalmának meghatározása 116 Cieleszky, V.: I. Soós, ..................................... 297 Cieleszky, V.: I. Túri, Gy. .............................. 247 Csanád, I-né: Az V. Országos Sütőipari Konferencia ..................................... 342 Csiszár, F.: Az élelmiszeranalitika fejlődése a Jugoszláv Szocialista Szövetségi Köztársaság „Vajdaság” autonóm tartományában .............. 21 Csongrády, Z.: Rövid áttekintés a Tejtermékellenőrző Állomás 10 éves tudományos munkásságáról............ 72 De Saint Rat, L.: Az acetilgliceridek. Néhány új felhasználási lehetőségük* .... 346 Dieterle, W.: I. Roesler, HA ........ 280 Dilaman, Z. H.: I. Agababjan, A. A.: Állati tejek fehérjéinek elektroforézises vizsgálata* ................ 156 Dimler, R. J.: I. Jones, R.W.*............. 352 Dittmar, H. F. K.: A kakaó erjedésekor keletkező ecetsav kérdéséhez* ................ 345 Driver, M. G.: Koch, R. B. és Salvin, H.: Módosított eljárás zsírok peroxidszámának meghatározására vas(ill)rodaniddal* ................ 230 Dudman,V. F.: Szorbinsavhidroxamát, mint tartósítószer* ........................... 347 3