Élelmiszervizsgálati Közlemények 11. (1965)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: dr. Moldvai Rezső Agababjan, A. A.: 1. Dilanjan* ............................. 156 Auem­ann, L. J­­. Tsceuschner, H. D.*.............. 278 Babcock, G. E., Jones, R. И.* ........................... 352 Bartscher, W. és Schmidts, ИЛ: Relativkonduktometriás szén­dioxidmeghatározás* .............. 274 Bátyai, J.: Műanyagok élelmiszeripari fel­­használása (Alkalmazástechni­kai kollokvium, Szegeden)........ 272 Bergander, E.: Abszolút alkohol minőségvizs­gálata* ..................................... 282 Bódis, S.: I. Szabóné Selényi, Zs................. 14 Boersma, P.: Gyors módszer dietikus tejter­mékek vastartalmának megha­tározására* ....................... 232 Bonnet, J.: A cigarettaszűrők szerepe és ha­tásossága* ................................. 345 Brunner, J. R.: I. Jensem, J. M. ....................... 275 Burkwall, M. P. Jr., és Glass, R. L.: A búza és őrleményeinek zsír­savai* ....................................... 352 Carter, J. E. és Pace, J.: Aszkorbinsav és dehydroasz­­korbinsav egyensúlyok liszt szuszpenziókban és tésztákban* 353 Peril, L. R. és Woodroof, I. G.: Élelmiszerkonzervek stabilitása hosszú idejű tároláskor* .......... 347 Champan, S. és Mc­Kernan, B. J.: A hővezetés élelmiszerek csoma­golására szolgáló plasztiktartá­lyokban* ................................... 349 Chaveron, J.: I. Voltaire - Schva, J.*.............. 346 Christ, J.: J. Schober, R* ......................... 281 Cseleszky, V. és Soós, J.: Metilbromidos terménygázosí­tással kapcsolatos élelmezés­egészségügyi vizsgálatok. I. A metilbromid maradékok élelme­zésegészségügyi megítélése és a gázosított élelmiszerek összbro­­midtartalmának meghatározása 116 Cieleszky, V.: I. Soós, ..................................... 297 Cieleszky, V.: I. Túri, Gy. .............................. 247 Csanád, I-né: Az V. Országos Sütőipari Kon­ferencia ..................................... 342 Csiszár, F.: Az élelmiszeranalitika fejlődése a Jugoszláv Szocialista Szövetségi Köztársaság „Vajdaság” auto­nóm tartományában .............. 21 Csongrády, Z.: Rövid áttekintés a Tejtermék­­ellenőrző Állomás 10 éves tudo­mányos munkásságáról............ 72 De Saint Rat, L.: Az acetilgliceridek. Néhány új felhasználási lehetőségük* .... 346 Dieterle, W.: I. Roesler, HA ........ 280 Dilam­an, Z. H.: I. Agababjan, A. A.: Állati tejek fehérjéinek elektro­forézises vizsgálata* ................ 156 Dimler, R. J.: I. Jones, R.W.*............. 352 Dittmar, H. F. K.: A kakaó erjedésekor keletkező ecetsav kérdéséhez* ................ 345 Driver, M. G.: Koch, R. B. és Salvin, H.: Módosított eljárás zsírok per­­oxidszámának meghatározására vas(ill)rodaniddal* ................ 230 Dudman,­­V. F.: Szorbinsavhidroxamát, mint tartósítószer* ........................... 347 3

Next