Élelmiszervizsgálati Közlemények 21. (1975)

Névmutató

II NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Abd Allah M. A., Ferial M. Abu Salim és Goma M. A.: A mangó-mag (Mangifera In­­dica) olajának glicerid szerke­zete (angolul)............................ 53 Abdel Aziz M. A. 1. El-Warraki A. G......................................... 318 Abdel Rahman Harras 1. Samir El-Kady ................................ 330 Aczél, A. 1. Selmeci, Gy............. 187 Aczél, A. 1. Selmeci, Gy............. 298 Alexic, G. K. 1. Niketic*........ 66 Astier-Dumas M.: Megállapí­tások a francia piacon forga­lomba kerülő préselt és öm­lesztett sajtok nátriumtartal­máról.* .................................. 78 Banka, É. 1. Horváth, É........... 215 Baumgartner, J. és Neukom, H.: Néhány természetes előfordu­lású fenolszármazék oxidál­hatóságáról.* ........................ 40 Bende, E. 1. Szabó, A................ 212 Békés, F. 1. Monori, S............... 127 Békés, F. és Monori, S.: Hazai búzák lipoproteinjeinek vizs­gálata II. A purotionin izolá­lásának metodikai problémái 163 Bicanova, J. 1. Hauser, M.*... 24 Blumenthal, A. 1. Cerny, M.* . . 40 Bobkova, L. P.: Burgonya bar­­nulásának meghatározási módja.*.................................. 78 Bourne, M.C. 1. Niketic, J* .. 66 Bukanova, A. A. 1. Moiszejeva, E. L.* .................................... 72 Burgers, L. JA. Tran, G.H.* .. 23 Cerny, M. és Blumenthal, A . Az IPC és CIPC-maradék gáz­kromatográfiás meghatáro­zása termionizációs detektor­ral.. ...................................... 40 Dósáné, Dobos Kovács M. és Nagy M.: A Thiry-féle Coli- és Eccotrop táptalajok használ­hatósága a tej és tejtermékek bakteriológiai vizsgálata cél­jából ...................................... 133 Drucker, T.: Takarmányok F-2 toxin (zearalenone) tartalmá­nak kémiai vizsgálata.......... 591 Dumas, M. J. Astier*.............. 78 Dworschák, E. és Örsi, F.: Trip­­tofán és glükóz közötti Mail­lard-reakció vizsgálata........ 172 El-Warraki, A. G., Abdel, Aziz M. A., Goma M. A. és El-Zif­­zaf S. Y.: Változások fa­gyasztott csirkék lipidtartal­mában (angolul)..................... 318 El-Zifzaf S. Y. 1. El-Warraki A. G............................................... 318 • Engst F. és Knoll R.: A felszíni-, ivó és esővizek klórozott szén­­hidrogén szennyezettségéről* 40 Ferial M. Abu Salim 1. Abd Al­lah M. A..................................... 53 Filvig Gy. 1. Horváth, Gy.......... 324 Főnök, J. 1. Sterling, J.*.............. 66 Gajzágó, I. és Vámosné Vigyá­zó, L.: Gyümölcs­félék enzi­mes bámulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel 117 Goma M. A. 1. Abd Allah, M. A.: 58 Goma M. A. 1. El-Warraki, A. G............................................. 318 Gomola, Gy.: Fővárosi Élelmi­szerminőségvédelmi ankét . . 91 Hadorn, H.: Szelidgesztenye, gesztenyepüre és gesztenye­­massza vizsgálata és minősí­tése* .......................................... 58 Hadorn, H. és Zürcher, H.: Savó­ecet előállítása, analízise és minősítése* .......................... 78­ Harkayné Winkler M.: A fűszer­­paprika szinezéktartalmának meghatározására szolgáló Be­­nedek-féle és a vékonyréteg­kromatográfiás módszer ösz­szehasonlító vizsgálata........ 195-Hauser, E., Bicanova, J. és Künzler, W.: Idegen fehérje meghatározása hőkezelt hús­árukban „standardizált” im­mundiffúziós eljárással* ... 24

Next