Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Abdel-Rahman Harras, Kamal Ammari, Samir El- Kady .. 220 Abou El-Kheir., Haroun, 1. A. 1. Khattab, F. 1........................... 59 André, L.: Fűszerpaprika őrlemény összes festéktartalmának meghatározása Benedekféle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával I. 229 André, L., Horváth, Gy.. Juhász, E............................ 284 Ari, L. és Soós, K.: Klórozott szénhidrogén inszekticidek szintjének alakulása tejben és tejtermékekben .................... 274 Árvai, L., Juhász, Á., Kacskovics, M. 1. Horváth, Gy.............. 131 Banasik, R., Gasiorowski, H., Kolodieczyk, P. 1. Nowicki, V. 200 Bannink, D. W., Frissel, J. M., v. d. Klugt, 1. Poelstra, P......... 111 Barylko-Pikielna: Élelmiszerek Teológiai sajátságainak érzékszervi meghatározásával öszszefüggő módszertani kérdések (angolul) ........................ 328 Bálint, M. és Hidasi, Gy.: Beszámoló a Zala megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet fennállása 5. évfordulójára rendezett tudományos tanácskozásról.............. 105 Berezvai, F. és Szakál, S.: A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában .................................... 17 Békés, F.: Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata III. A purotionin tisztítása és frakcióinak vizsgálata ................ 135 Békés, F. és Váradi, Gy.: Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata IV. Purotionin frakciók finomabb összetételének vizsgálata .............................. 309 Bikfalvi, Iné, Pásztor, Iné, Pályi, Gy., Szép, Iné, J. Ötvös, I. 142 Bíró, G. és Kismarton, K.: A hatósági élelmiszer-ellenőrzés egyes kérdései az új élelmiszertörvényben .................... 179 Blaskovits, A.: A foszfolipidek analitikája ............................ 30 Borusné Böszörményi, N. és Kovács, J.: Oxalátos leválasztással kombinált komplexometriás módszer különböző eredetű minták kalcium-tartalmának meghatározására ... 93 Borsi, Mné, Horváth, L., Kiss, T. J. Wagner, A....................... 295 Bukanova, A. A., Moiszejeva, E. L.: Táptalajok összehasonlító vizsgálata a fagylalt mikrobiológiai minősítése során* 110 Cardinale, E. 1. Szilve, T* .... 176 Csák, A., Kovács, L. és Kacskovics, M.: A tehéntej hamisításának (vizezésének) vizsgálata 289 Csont, M. 1. Répási, G................. 164 Dankanits, E.: Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribiszkefajtáknál ............................ 48 Domoki, J. és Sohár, J.: Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát- és nitrit-tartalmának vizsgálata .............................. 335 Ehrenstorfer, S. és Günther, H. O. : Peszticidmaradékok tyúktojásban és tojásporban* ... 63 El-Badawi, A. A., Hamada, A. S. 1. Hussein, M. A................ 159 Eördög, L., Jeszenszky Zné, Mattyasovszky, P. és Szalka, P. : Borok szorbinsav tartalmának meghatározása ........ 205 Erdélyi, L. 1. Soós, ................... 70 Berrmaondo, A., Lucci, A. 1. Mascini, M.* ........................ 92 Frissel, J. M., v.d. Klugt, N., Bannink, D. W. 1. Poelstra, P* 111 Gasiorowski, H., Banasik, R., Kolodieczyk, P. 1. Nowicki, W. 200