Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Abdel-Rahman Harras, Kamal Ammari, Samir El- Kady .. 220 Abou El-Kheir., Haroun, 1. A. 1. Khattab, F. 1........................... 59 André, L.: Fűszerpaprika őrle­mény összes festéktartalmá­nak meghatározása Benedek­­féle módszer szerint spektro­fotométer felhasználásával I. 229 André, L., Horváth, Gy.­­. Ju­hász, E............................ 284 Ari, L. és Soós, K.: Klórozott szénhidrogén inszekticidek szintjének alakulása tejben és tejtermékekben .................... 274 Árvai, L., Juhász, Á., Kacsko­vics, M. 1. Horváth, Gy.............. 131 Banasik, R., Gasiorowski, H., Kolodieczyk, P. 1. Nowicki, V. 200 Bannink, D. W., Frissel, J. M., v. d. Klugt, 1. Poelstra, P......... 111 Barylko-Pikielna: Élelmiszerek Teológiai sajátságainak érzék­szervi meghatározásával ösz­­szefüggő módszertani kérdé­sek (angolul) ........................ 328 Bálint, M. és Hidasi, Gy.: Beszá­moló a Zala megyei Élelmi­szerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet fennállása 5. évfor­dulójára rendezett tudomá­nyos tanácskozásról.............. 105 Berezvai, F. és Szakál, S.: A hús­ipari termékek higiéniai minő­ségével kapcsolatos tapaszta­latok a IV. ötéves terv idősza­kában .................................... 17 Békés, F.: Hazai búzák lipo­­proteinjeinek vizsgálata III. A purotionin tisztítása és frak­cióinak vizsgálata ................ 135 Békés, F. és Váradi, Gy.: Hazai búzák lipoproteinjeinek vizs­gálata IV. Purotionin frak­ciók finomabb összetételének vizsgálata .............................. 309 Bikfalvi, Iné, Pásztor, Iné, Pá­lyi, Gy., Szép, Iné, J. Ötvös, I. 142 Bíró, G. és Kismarton, K.: A ha­tósági élelmiszer-ellenőrzés egyes kérdései az új élelmi­szertörvényben .................... 179 Blaskovits, A.: A foszfolipidek analitikája ............................ 30 Borusné Böszörményi, N. és Ko­vács, J.: Oxalátos leválasztás­sal kombinált komplexomet­­riás módszer különböző ere­detű minták kalcium-tartal­mának meghatározására ... 93 Borsi, Mné, Horváth, L., Kiss, T. J. Wagner, A....................... 295 Bukanova, A. A., Moiszejeva, E. L.: Táptalajok összehason­lító vizsgálata a fagylalt mik­robiológiai minősítése során* 110 Cardinale, E. 1. Szilve, T* .... 176 Csák, A., Kovács, L. és Kacsko­­vics, M.: A tehéntej hamisítá­sának (vizezésének) vizsgálata 289 Csont, M. 1. Répási, G................. 164 Dankanits, E.: Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribisz­kefajtáknál ............................ 48 Domoki, J. és Sohár, J.: Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát- és nitrit-tartalmának vizsgálata .............................. 335 Ehrenstorfer, S. és Günther, H. O. : Peszticidmaradékok tyúk­tojásban és tojásporban* ... 63 El-Badawi, A. A., Hamada, A. S. 1. Hussein, M. A................ 159 Eördög, L., Jeszenszky Zné, Mattyasovszky, P. és Szalka, P. : Borok szorbinsav tartal­mának meghatározása ........ 205 Erdélyi, L. 1. Soós, ................... 70 Berrmaondo, A., Lucci, A. 1. Mascini, M.* ........................ 92 Frissel, J. M., v.d. Klugt, N., Bannink, D. W. 1. Poelstra, P* 111 Gasiorowski, H., Banasik, R., Kolodieczyk, P. 1. Nowicki, W. 200

Next