Élelmiszervizsgálati Közlemények 33. (1987)

1987 / 1. szám

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK AZ ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÉLELMISZER ELLENŐRZŐ KÖZPONT ÉS A FŐVÁROSI ÉS MEGYEI ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÉLELMISZER ELLENŐRZŐ ÁLLOMÁSOK KÖZLÖNYE TARTALOM Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXII. kötetéről (Molnár Pál) ............................................................................................... 2 Sharpbeem Samy Fanous, Hídvégi Máté, Lásztity Radomir és Simonné Sarkadi Lívia: Kukoricafehérjék vizsgálata I. Kukoricák fehérje­­tartalma és aminosav összetétele ............................................................ 4 Lanidi Imre és Gellért Éva: Erjesztett takarmányok ammóniatartalmának direkt potenciometriás meghatározása .................................................. 12 Varga Etelka és Virágh István: Oldott szilikátok zavaró hatásának vizsgá­lata Balaton-víz Stroncium-90 tartalmának meghatározásánál ............ 16 Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtarta­mának jegyzéke ........................................................................................... 22 Szakmai hírek ....................................................................................................... 56 Hazai lapszemle (Molnár Pál) ............................................................................ 57 Külföldi lapszemle (Molnár Pál) ...................................................................... 58 Könyvismertetés (Lásztity Radomir) .............................................................. 63 1986. évi tartalomjegyzék .................................................................................... 69 A dolgozatokat lektorálták: dr. Sarudi Imre, dr. Kulcsár Ferenc, dr. Nedelkovics János XXXIII. kötet 1987. 1. füzet EMKZÁH 31/1/1­64 HU ISSN 0422-0576 1

Next