Élelmiszervizsgálati Közlemények 60. (2014)

2014-03-31 / 1. szám

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI JOURNAL OF FOOD INVESTIGATION K Ö Z L E M É N Y E K TUDOMÁNY-ÉLET-MINŐSÉG-BIZTONSÁG 2014. MÁRCIUS 31. LX. ÉVFOLYAM 1. SZÁM Hatvan éves az Élelmiszervizsgálati Közlemények Baktériumok kommunikációja Hársméz színjellemzőinek változása hőkezeléskor Műtrágyázás hatása a búzaliszt összetételére Tejtermékfejlesztés takarmány zsírsavösszetétel-módosítással Aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetősége Az uborka beltartalmi értékváltozásai az érés során Csomagolóanyag-beszállítók megfelelőségi nyilatkozata The sixty years of the Journal of Food Investigation • Communication of bacteria • Alteration of colour properties of linden honey during heat treatment • Effect of fertilising on composition of wheat flour • Diary product development using modification of feed fatty acid content • Possibility to decrease of aflatoxin contamination • Change of ingredient value during maturation of cucumber • Conformity declaration of packaging material suppliers Csomagolóanyagok vizsgálata Investigation of food contact materials www.eviko.hu

Next