Mogyoród - Hét Forrás, 2002 (2. évfolyam, 1-4. szám)

2002-01-01 / 1. szám

C GARDNER ELŐNY A PIACI ^ VERSENYBEN Minőségbiztosítási menedzsment minden megyeszékhelyen ISO 9000 szabványsorozat szerinti minőségirányítási rendszerek kiépítése ( MIR ) pl.: a malmok, savanyító üzemek, kenyérgyárak, méhészetek, borászatok, sörfőzdék, szeszfőzdék, vágóhidak, üdítőital-gyártók, csokoládégyárak, tésztagyárak, pékségek, kolbászgyárak, takarmány előállítók, húsboltok számára tejüzemek. (17/1999. (II. 10.) FVM-EüM együttes rendelet) Miért a GARDNER? - Mert tanácsadóink minőségbiztosítási mérnöki, környezetvédelmi mérnöki diplomával és a TÜV Akadémia oklevelével, illetve az együttműködéshez szükséges rugalmassággal és szakmai háttérrel rendelkeznek! - Mert munkánkat a minimálisra szorított adminisztrációval végezzük! - Mert csak a feltétlenül szükséges idő- és pénzráfordítást kívánjuk partnereinktől! Telefon: 28/444-074, 28/444-269 Fax: 28/444-263 Postacím: 2146 Mogyoród, Pf.: 48. Élelmiszer biztonsági rendszerek kiépítése ( HACCP ) ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszerek kiépítése (KIR) ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszer bevezetése KÖTELEZŐ a műszaki vizsgáztatást és zöldkártya kiadást végző autóműhelyeknek (14/1999. (IV.28.) KHVM rendelet) HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer bevezetése KÖTELEZŐ pl.: az éttermek, hidegkonyhák, pizzériák, salátabárok, cukrászdák, kávézók, szendvicsbárok, hot-dog sütők, szociális-, kórházi-, oktatás intézmények éttermei és büféi számára (80/1999. (XII.28.) GM-EüM-FVM együttes rendelet)

Next