Journal of Food Physics, 1996

Editorial Committee: Gy. Bakcsy, Budapest, G. Bartha, Budapest, Gy. Beke, Budapest, R. Berend, Budapest, D. Berényi, Debrecen, V. Bihari, Szeged, L. Cser, Budapest, T. Csongovai, Kecskemét, L. Domán, Eger, L. Domonkos, Budapest, K. Fábián, Petőháza, J. Farkas, Budapest, A. Fekete Budapest, J. Felföldi, Budapest, K. Felföldi, Szeged, G. Földiák, Budapest, G. Fritz, Szekszárd, M. Gáli, Budapest, I. Gőri, Debrecen, M. Halbritter, Győr, F. Jankó, Győr, K. Kaffka, Budapest, T. Kádár, Győr, B. Kálmán, Budapest, L. Keszthelyi, Szeged, B. Kiss, Budapest, D. Kiss, Budapest, J. Kovács, Budapest, L. Körmendy, Budapest, F. Kulcsár, Budapest, R. Lásztity, Budapest, I. Lengyel, Debrecen, J. Lipták, Pápa, T. Mari, Baja, M. Oláh, Budapest, F. Mohos, Budapest, J. Nagy, Debrecen, I. Németh, Budapest, A. Németh, Budapest, J. Pálinkás, Debrecen, T. Péter, Budapest, K. Péder-Osy, Budapest, I. Pozsgai, Budapest, Gy. Rontó, Budapest, A. Salgó, Budapest, L. Sági, Budapest, J. Simon, Budapest, L. Simon, Budapest, S. J. Tóth, Nyíregyháza, J. Schopper, Szeged, P. Szabados, Kecskemét, G. Szabó, Budapest, T. György, Kiskőrös, I.. Szép, Sárvár, Zs. Szigeti, Budapest, Z. Szőkefalvi-Nagy, Budapest, P. Tolnay, Budapest, Z. Tátray, Kecskemét, J. Varga, Budapest, B. Vasvári, Budapest, M. Váradi, Budapest, L. Zentai, Budapest, A. Veres, Budapest, B. Viczian, Kaba, Zs. Vinczellér-Jeskó Kerekegyháza, J. Waffenschmidt, Budapest, J. Werki, Budapest, PUBLICATION OF THE UNIVERS1TY OF HORTICULTURE AND FOOD INDUSTRY ISSN 0238-6852 JOURNAL OF FOOD PHYSICS ISSN 1416-3365 2

Next