Baromfi Tenyésztés, 1966 (10. évfolyam, 1-12. szám)

1966-08-01 / 8. szám

­ BAROMFI TENYÉSZTÉS Tad­atban LŐRINCZ ISTVÁN: Bács-Kiskun megye baromfi­tenyésztéséről PAKSI JÓZSEF: A kecskeméti tsz-ek közös vállalkozásának eredményei, gondjai VARGA JÓZSEF: Naposbaromfi keltetés és ér­tékesítés Bács-Kiskun megyé­ben MARTIN LAJOS: Hároméves a kiskunfélegy­házi tsz-ek lúdtenyésztő vál­lalkozása VINKLER FERENC: A toll felvásárlásáról JUHÁSZ MÁRTON: A tataházi Petőfi Tsz ba­­romfineveléséről DR. РЛРР GYÖRGY: Néhány tapasztalat Lengyel­­­ország baromfitenyésztéséről TÓTH BARANYI SÁNDOR: Hogyan értük el eredmé­nyeinket? VASS ZOLTÁN: Hogyan látom a szaktanács­adó feladatát a dunavecsei járásban? KORPA KÁROLY: Törzspulyka tartásunk állapo­táról DR. GERENCSÉR VILMOS: Tojótyúkok termelési idősza­kának hosszabbítása mester­ségesen előidézett vedléssel HÁZTÁJI BAROMFITENYÉSZTÉS FERENCZ ERNŐ: Terveink a háztáji gazdasá­gok termelésének fejleszté­sére KÁROLYI JÓZSEF: Egy tenyésztő útja a 268-as tojás­ átlagig SZURMA ANDRÁSNÉ: Egy kiló csirke 4,47 kg takar­mányból NYÉKI JÓZSEFNÉ: A háztáji tojástermelés aka­dályai HÁZINYÚLTENYÉSZTÉS KÖRÖSVÖLGYI LÁSZLÓ: A házinyúl minőségének né­hány időszerű kérdése DR. РОКА GÉZA: Nyúlkiállítások állategészség­ügyi feltételei SZENDREY MIHÁLY: A házinyúl tejtermelésének élettana DR. CSIKVARY LÁSZLÓ: A házinyulak talpfekélye FARAGÓ JÓZSEF: Melyik a jobb hústermelő fajta? Címkép: A kunfehértói Előre Tsz pecsenyepulykái. (A felvé­tel 1966. június hó végén készült) (Fotó: Szikora András) TIZEDIK ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 1966. AUGUSZTUS A­R­A 3 FORINT

Next