Baromfi Tenyésztés, 1967 (11. évfolyam, 1-12. szám)

1967-01-01 / 1. szám

AZ OROSHÁZI KONZERVGYÁRBAN 2. A tömbhús kedvelt exportcikk. Ekkora edény­ben főzik puhára, a levét fűszerezve, zöldségeivé húsleves-sűrítményként értékesítik 3. Illatos, ropogós a friss libatepertő, örülnek a vásárlók, ha kapnak belőle az üzletekben 4. Friss libamájat dobozolnak az üzemben, hogy folyamatosan készíthessenek belőle pástétomot 5. Készítik az ízes májpástétomot is. Dobozolják az orosházi libamájpástétomot, amit a külföldi és hazai vevők szívesen vásá­rolnak (Fotó: Szikora András) 1. Пуеп zárt tartályban sűrítik a tyúkhúslevest, hogy íz- és zamatanyagait megőrizze *. Hatalmas ládákba kerül a sózott libamell, hogy végül füstölt áru legyen belőle

Next