Magyar Közlöny, 1999. március (17-27. szám)
1999-03-24 / 24. szám
1999/24. szám MAGYAR KÖZLÖNY Feldolgozói pályázati lap minta Pályázati lap minta a vágósertés intervenciós állami felvásárlásának lebonyolításában való részvételhez A pályázó neve:.............................................................. A pályázó adószáma: ...................................................... A pályázó címe: .............................................................. A pályázó adóazonosító jele:......................................... A pályázó bankszámlaszáma: ........................................ Tel./fax: ............................................................................ Rendeletszám, amely alapján a pályázat történik: Exportbélyegző száma:....................................................... Exportbélyegző alapján mely országokba szállíthat terméket: ..................................................................................... A 4. számú melléklet szerinti költségtérítés mértékét elfogadja: igen jelölje meg a cég által alkalmazni kívánt legalább háromféle feldolgozási fokot: a) csontos sertéshús, lehúzott (fej, láb, farokkal), igen BTO 151113 1110 BTO 151114 11 00 b) csontos sertéshús, lehúzott (fej, láb, farok nélkül, szűzpecsenyével), igen BTO 151113 11 10 BTO 1511141100 c) szalonnás és bőrös sertéshús (fej, láb, farokkal), igen BTO 151113 1210 BTO 15111412 00 d) szalonnás és bőrös sertéshús (fej, első láb és farok nélkül), igen BTO 151113 12 10 BTO 151114 12 00 e) darabolt sertéshús éshúsrész, igen BTO 151113 20 00 BTO 151113 30 00 BTO 151114 20 00 BTO 151114 30 00 f) kicsontozott sertéshús, igen BTO 151113 40 00 BTO 151114 40 00 A13/1998. (IV. 13.) FM és a 15/1998. (IV. 3) FM rendelet szerint minősíttet: igen Az állami tulajdonú termék hűtőtárolásának helye, pontos neve és címe: Vágókapacitás:...........db/óra Vállalja: e rendelet 3. számú mellékletében foglaltak teljesítését: igen cégszerű aláírás A gazdasági miniszter 12/1999. (III. 24.) GM rendelete a Turisztikai Célelőirányzat felhasználásának és kezelésének részletes szabályairól A turizmuspolitika megvalósítása, a turizmus minőségi fejlesztése és ehhez kapcsolódóan a devizamérleg javítása, valamint új munkahelyek teremtése érdekében, a Turisztikai Célelőirányzat (a továbbiakban: Célelőirányzat) felhasználásáról és kezeléséről az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 24. §-ának (4) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998. (XII. 30.) Korm. rendelettel (a továbbiakban: Kormányrendelet) összhangban — a pénzügyminiszterrel egyetértésben — a következőket rendelem el: Általános rendelkezések L § A Célelőirányzatból a Gazdasági Minisztérium (a továbbiakban: minisztérium) az alábbi feladatokat, célokat finanszírozhatja, illetve támogathatja (a továbbiakban: jogcímek): a) hazai és külföldre irányuló turisztikai célú országos és regionális marketing, propaganda- és reklámtevékenység, tourinform-szolgáltatás, propagandaeszközök (különösen prospektusok, kiadványok, filmek, reklámtárgyak) előállítása, megjelentetése, hirdetések kül- és belföldi kiállítások szervezése, a propagandatevékenységgel, a propagandaanyagok terjesztésével járó személyi és dologi kiadások; b) nemzeti turisztikai külképviseleti hálózat működtetése, fejlesztése, személyi és tárgyi feltételeinek, valamint a külföldön megrendelt és teljesített reklám-, propagandatevékenységgel, a nemzetközi szervezetekben való részvétellel kapcsolatos kiadások finanszírozása; c) a turizmus szempontjából fontos rendezvények (különösen kulturális, sport, konferencia, kongresszusi) megvalósításának támogatása; d) fejlesztési és rendezési tervek, koncepciók, projektek kidolgozása, a turisztikai terület- és termékfejlesztés támogatása, vagy a beruházáshoz felvett hitelek kamattámogatása (többek között az üdülő, a falusi, a gyógy-, a kongresszusi, az ifjúsági, a kerékpár-, a vízi, a természetjáró-, öko- és a konferenciaturizmus fejlesztése érdekében); e) turisztikai kutatások, felmérések finanszírozása, statisztikai információs adatbázis fejlesztésének elősegítése; f) turisztikai szakemberképzés támogatása, bármely államilag elismert vagy akkreditált idegenforgalmi képzést 1717