A Falu, 2018 (33. évfolyam, 1-4. szám)

2018-03-01 / 1. szám

Antal Gabriella Gyurcsik Petronella Harangi-Rákos Mónika Lakner Zoltán Molnár Mátyás Oláh Judit Pető Károly Papp József Szíjártó Boglárka Szlovák Sándor Dr. Sisa Krisztina Dr. Tangl Anita Tóth Judit Tóth Róbert Dr. Túróczi Imre Ványi Noémi Szerzők tanársegéd, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Ágazati Gazdaságtan és Módszertani Intézet PhD hallgató, Szent István Egyetem, Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola adjunktus, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Ágazati Gazdaságtan és Módszertani Intézet egyetemi tanár, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerökonómiai Kutatócsoport Phd hallgató, Debreceni Egyetem, Ihrig Károly Gazdálkodás-és Szervezéstudományok Doktori Iskola egyetemi docens, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Alkalmazott Informatika és Logisztika Intézet egyetemi tanár, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Vidékfejlesztés, Turizmus- és Sportmenedzsment Intézet egyetemi tanár, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Ágazati Gazdaságtan és Módszertani Intézet PhD hallgató, Szent István Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola, tanársegéd, Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Kar PhD hallgató, Szent István Egyetem, Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola, az Agrárgazdasági Kutató Intézet ügyvivő-szakértője főiskolai docens, Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Kar egyetemi docens, Szent István Egyetem, Üzleti Tudományok Intézete PhD hallgató, Szent István Egyetem, Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola kereskedelmi referens, Nemzetgazdasági Minisztérium, Kereskedelmi Főosztály, Phd hallgató, Szent István Egyetem, Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola főiskolai tanár, Neumann János Egyetem, gazdasági igazgató, Szolnok Megyei Jogú Város ügyvivő-szakértő, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Alkalmazott Informatika és Logisztika Intézet, Logisztika Tanszék

Next