Czukrászok Lapja, 1931 (20. évfolyam, 1-24. szám)

1931-02-20 / 3-4. szám

CUKRÁSZOK LAPJA I. Magyar kenyér és süte­ményfajták. II. Finom sütés, keksz, cuk­rász- és mézeskalácsosipar. III. Malomipar és magyar mezőgazdaság. IV. Liszt és lisztfeldolgozás, vegyipari és más sütőipari nyersanyagok. V. Magyar sütőipari techni­kai berendezések. VI. Szállítási eszközök. Bejelentések legkésőbb április 1-ig a Magyar Sütők Országos Szövet­ségének irodájában. Budapest, Baross-tér 15. Telefon: József 349—78. Ő Fensége József főherceg, tábornagy, fővédnöksége alatt nemzetközi sütőkongresszus és országos kenyér és sütemény­bemutató a fővárosi Vigadó termeiben Május 28-29-én Megnyílik május 28-án reggel 8 órakor Bezáródik május 29-én délután Magyar sütők készüljetek! Mutassátok meg szaktudástokat! Osztályok, 7. oldal

Next