Czukrászok Lapja, 1934 (23. évfolyam, 1-24. szám)
1934-01-27 / 1-2. szám
2. oldal. CUKRÁSZOK LAPJA OSCHWIN DR[HE likőr és konzervgyári különlegességek ^тсЦг^ш§ kiváló gyártási anyaga: Mártagyurma (a leggazdagabb kakaóvajtartalommal) (legzamatosabb kakaóbabból) (a legjobb hollandi áru minősége) Nonpareille (fehér, piros és tarka cukordara) Trüffelsträussel (a legkitűnőbb csokoládédara) Tessék ajánlatot kérni! Levélcím Budapest, X, Postafiók 22. Dresszerzsákok vízhatlan anyagból és dresztercsövek minden nagyságban, legolcsóbban beszerezhetők : STEINER ANDOR sütő- és cukrászipari felszerelési vállalatnál Budapest, VII., Kenyérmező u. 1. (Rákóczi-út sarok) Minden sütő és cukrászműhelyben büntetés terhe mellett kiffiggesztendő! Az 59.667—1924. K. M. miniszteri rendeletet a sütőipari munka szabályozásáról és az uj végrehajtási utasítás, összesen 1 pengő előzetes beküldése után megküldi a „Cukrászok Lapja" kiadóhivatala Budapest, VII., Baross-tér 15 Fagylaltkészítéshez (hűtéshez) szükséges __ • • igényelhető SÓELOSZTÓ BIZOTTSÁGNÁL Budapest, V., Vilmos császár-út 32 TELEFON: Automata 100 000. Ugyanott mindennemű felvilágosítás is nyerhet STANIAL „SIDAC“ lapos és talpas zacskók minden méret állandóan raktáronSIDAC for ALUMINIUM Alumínium praliné kapszlik! a legtökéletesebb, legideálisabb és a legolcsóbb üvegtisztán átlátszó Vezérképviselet és gyári lerakat: HUSZÁR LAJOS Budapest VII., Klauzál tér 6, el.: 1, 416-36.