Élelmiszervizsgálati Közlemények 8. (1962)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Adrian, J A tartósítás hatása a tojások tápértékére. .............................. 133 Almási, E., Molnár, D.: Gyorsfagyasztott gyümölcsök bámulása II. Polifenolok minőségi kimutatása ......................... 99 Ault, R. G.: Arzénmeghatározás malátázásiig hoz használt szénben* ........ 132 Bálint, K., I. Török, G., Nagy, Gy.* ........... 304 Barbieri, G., Rosso, S.: Tonhalkonzervek hibás dobozzárása* ......................................... 192 Bátyai, G.: Beszámoló a szegedi élelmiszeripari ankétről ........................... 290 Bátyai, Háztartásvegyipari és kozmetikai cikkek ellenőrzése és vizsgálata során szerzett tapasztalatok 241 Bellucci, G.: I. Forretta, A* ......................... 367 Bellucci, G.: I. Poretta, A* ........................... 192 Berezin, L. D., Pogodina, L. G.: Floroglucin-merkurimetriás indikátor* ....................................... 130 Berki, F.: Megfigyelések a vanillincukor elszíneződésével kapcsolatban ... 115 Bíró, G.: Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére ................................... 171 Braunsdorf, R.: Szójás tésztaneműek vizsgálata és megítélése* ......... 190 Bresshauer, G.: I. Wucher pfennig, K* ............. 371 Brücki, J., Graub, R.: A malátaextrakt cukortartalmának papírkromatográfiás vizsgálata* ............................................. 73 Brunner, M., I. Pentschler, H., Tenner, HA 187 Buriel-Marti, F., Gallego Andreu, R.: Cink kromatográfiás-kolorimetriás mikromeghatározása* .. 129 Chichester, C. O., I. Miller, M. W.* .................... 193 Cseleszky, V., Nagy, F Antioxidánsok kimutatása különböző polietilénfajtákban. .... 304 Cseleszky, VI. Sohár, P.-né ........................... 253 Csehi, G., I. Ojtozy, K.-né ......................... 167 Csizmadia, Gy., Lóránt, Autoszifon palackhoz való széndioxidos patronok vizsgálata .. 227 Dávid, G. I. Gyarmati, L., Kovács, J......... 153 Davidek, J.: Flavonok oszlopkromatografálásához használt poliamidtöltetről*............................................... 185 Deshusses, J Pörkölt kávé, cikória, oldható kávéextrakt és pótkávék hangyasavtartalma*............................... 187 Dickinson, D., Raven, T. : Homok eperkonzervekben* ... 189 Diermair, W., Maier, G.: Boranalitikai közlemények I. Közlemény. A kalcium, magnézium és borkősav meghatározása borban* ..................................... 370 Feran, R., Govignon, M.: Összefüggés az étolajok szabad zsírsavai és íze között*............ 190 Fincke, A.: A cukor és édességáruk* ........ 72 Ferretta, A., Bellucci, G.: Vas meghatározása élelmiszerkonzervekben* ........................... 367 3