Élelmiszervizsgálati Közlemények 50. (2004)

2004 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények TARTALOM 50 éves az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” (Molnár Pál) ........................ 3 A 75 éves Lásztity Radomir köszöntése (Salgó András) ................................... 5 Schmidt, C. O. és m társai: Gyümölcslevek és gyümölcslé­sűrítmények eredetvizsgálata .............................................................................. 6 Sarudi Imre és m társai: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása ................... 13 Barabás Béla és Percsich Kálmán: Kis mennyiségű fenol meghatározása mézben........................................................................................ 21 Popovics Anna és Pallóné Kisérdi Imola: A hagyományos magyar élelmiszerek ismertsége a fogyasztók körében........................................... 28 Beszámoló élelmiszertudományi és­­minőségügyi rendezvényekről .......... 37 A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs hírei....................................... 45 2003. évi tartalomjegyzék .......................................................................................... 63 Külföldi rendezvénynaptár ......................................................................................... 64 L. kötet 2004. 1. füzet

Next