Élelmiszervizsgálati Közlemények 61. (2015)

2015-06-30 / 2. szám

ÉLELMISZERVIZSGÁLATI JOURNAL OF FOOD INVESTIGATION K ÖZLEMÉNYEK TUDOMÁNY-ÉLET-MINŐSÉG-BIZTONSÁG 2015. JÚNIUS 30. LXI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM A májvédő máriatövis Gyógynövényteák flavonoid-tartalmának vizsgálata The hepatoprotective milk thistle Investigation of flavonoid content of herbal teas www.eviko.hu Effect of milk fat on the physical properties of margarine • Excel-based method for the prepa­ration of sampling plan • Effect of gut microbiota on human health • The role of knowledge on the acceptance of food additives • The rate of do­mestic foods in the Hungarian retail • Food sci­ence experiments in education • Report on jubi­lee Hungalimentaria conference Tejzsír hatása a margarin fizikai tulajdonságaira Excel-alapú módszer mintavételi terv készítéséhez A bél-mikrobióta hatása az egészségre Az ismeret szerepe az adalékanyagok elfogadásában Hazai élelmiszerek aránya a kiskereskedelemben Élelmiszer-vizsgálati kísérletek az oktatásban Beszámoló a jubileumi Hungalimentaria konferenciáról

Next