Élelmiszervizsgálati Közlemények 61. (2015)
2015-06-30 / 2. szám
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI JOURNAL OF FOOD INVESTIGATION K ÖZLEMÉNYEK TUDOMÁNY-ÉLET-MINŐSÉG-BIZTONSÁG 2015. JÚNIUS 30. LXI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM A májvédő máriatövis Gyógynövényteák flavonoid-tartalmának vizsgálata The hepatoprotective milk thistle Investigation of flavonoid content of herbal teas www.eviko.hu Effect of milk fat on the physical properties of margarine • Excel-based method for the preparation of sampling plan • Effect of gut microbiota on human health • The role of knowledge on the acceptance of food additives • The rate of domestic foods in the Hungarian retail • Food science experiments in education • Report on jubilee Hungalimentaria conference Tejzsír hatása a margarin fizikai tulajdonságaira Excel-alapú módszer mintavételi terv készítéséhez A bél-mikrobióta hatása az egészségre Az ismeret szerepe az adalékanyagok elfogadásában Hazai élelmiszerek aránya a kiskereskedelemben Élelmiszer-vizsgálati kísérletek az oktatásban Beszámoló a jubileumi Hungalimentaria konferenciáról