Journal of Food Physics 1994, Supplement 1.

Proceedings of the 1 5fr)T. „ KLiíTi&í-i.' Hí; • : '/■ i KÖN y VJ A R A Ist INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD PHYSICS 25 - 27 May, 1994 University of Horticulture and Food Industry Faculty of Food Industry Budapest HUNGARY editors: A.S. Szabó, P. Tolnay, Zs. Mednyánszky Organizer: Inlcraational Society of Food Physicists (ISFP) Under the auspices of: Hungárián Academy of Sciences Ministry of Agriculturc Hungárián Biophysical Society Hungárián Scientific Society fór Food Industry Part 1 Plenary and Working Group Lectures Készült a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Házinyomdájában 300 példányban. 13.3 (A/5) ívben Felelős kiadó: Dr. Deák Tibor Felelős vezető: Wilpert Gábor 94/134 Folyóiratieltar: 5Jp. 2£a

Next