Élelmiszervizsgálati Közlemények 4. (1958)
Névmutató
Freimuth V.—Palitzsch R. : Élelmiszerekhez hozzáadott glutaminsav meghatározása .. 208 Gál I. : Rádióaktív sugárzás és élelmiszerek (I. r.)* 122 Gál I. : Rádióaktív sugárzás és élelmiszerek (II. r.)* 160 Garami Gy. : Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszes italokban*....................... 292 Gassmann B.—Täufel B. : Riboflavin kémiai meghatározása élelmiszerekben 1................262 Geddes W. F. : 1. Cunningham D. K.—Anderson J. A.......................................... 42 Geddes W. F. : 1. Cunningham D. K.—Anderson J. A.......................................... 138 Glaubitz—Koch : Az erjesztő szervezetek ......... 207 Guice W. A. : 1. Lovegren N. V.—Feuge R. O. 210 Hazslinszky B. : Mikroszkópiai közlemények III.* ................................................ 186 Hintzer H. M. R. : 1. De Lange P.............................. 42 Hintzer H. M. R. : 1. De Lange P. .......................... 90 Holló J.—Szejtli J. : Új fotometrikus cukormeghatározási eljárás* ....................... 64 Hosszú J. : 1. Nedelkovits J.* ..................... 146 Jáky M. : Étkezési zsiradékok analitikája* .................................................. 222 Jáky M. : Szemelvények a zsiradékok papírkromatográfiai vizsgálatai köréből (I. r.)*........................... 97 Jáky M. : Szemelvények a zsiradékok papírkromatográfiai vizsgálatai köréből (II. r.)* 139 Jáky M. : Szemelvények a párizsi nemzetközi zsiradékkongresszus fontosabb szakmai eseményeiről* 198 Janicki J.—Kaminski E. : A riboflavin kémiai meghatározása ........................................... 306 Jovanovic J. : 1. Krajcinovic M. D. J............209 Kaffehr B.—K. Sárossy G. : Húsok és húskészítmények érési és romlási folyamatainak vizsgálata* ........................................... 108 Kajdacsi F. : Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása* .................. 230 Kaminski E. : 1. Janicki J................................... Karlsruhe R. : 1. Neu ........................................... 209 Kárpáti Gy. : 1. Lőrinc F.—Kökény Gy. . .. 304 Reding C. H. : Nagyfrekvencia a nedvességmérés szolgálatában ................... 41 Kieselbach Gy. : Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére*....................... 26 Kieselbach Gy. : Szag és ízhibás húsú halak* 259 Kis Z. : A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata* ........................................... 170 Koch В. R. : 1. Ferrari C. G............................ 90 Koch : 1. Glaubitz ................................. 207 Kolta R.—Kutasi L. : Ioncserélő műgyanták alkalmazása pálinkák kezelésére* 129 Kolta R. : 1. Telegdy—Kováts L* ........ 279