Élelmiszervizsgálati Közlemények 4. (1958)

Névmutató

Freimuth V.—Palitzsch R. : Élelmiszerekhez hozzáadott glutaminsav meghatározása .. 208 Gál I. : Rádióaktív sugárzás és élel­miszerek (I. r.)* 122 Gál I. : Rádióaktív sugárzás és élel­miszerek (II. r.)* 160 Garami Gy. : Metilalkoholtartalom meg­határozási módszerek összeha­sonlítása finomszeszben és szeszes italokban*....................... 292 Gassmann B.—Täufel B. : Riboflavin kémiai meghatáro­zása élelmiszerekben 1................262 Geddes W. F. : 1. Cunningham D. K.—Ander­son J. A.......................................... 42 Geddes W. F. : 1. Cunningham D. K.—Ander­son J. A.......................................... 138 Glaubitz—Koch : Az erjesztő szervezetek ......... 207 Guice W. A. : 1. Lovegren N. V.—Feuge R. O. 210 Hazslinszky B. : Mikroszkópiai közlemények III.* ................................................ 186 Hintzer H. M. R. : 1. De Lange P.............................. 42 Hintzer H. M. R. : 1. De Lange P. .......................... 90 Holló J.—Szejtli J. : Új fotometrikus cukormegha­tározási eljárás* ....................... 64 Hosszú J. : 1. Nedelkovits J­.* ..................... 146 Jáky M. : Étkezési zsiradékok analitiká­ja* .................................................. 222 Jáky M. : Szemelvények a zsiradékok pa­pírkromatográfiai vizsgálatai köréből (I. r.)*........................... 97 Jáky M. : Szemelvények a zsiradékok pa­pírkromatográfiai vizsgálatai köréből (II. r.)* 139 Jáky M. : Szemelvények a párizsi nemzet­közi zsiradékkongresszus fon­tosabb szakmai eseményeiről* 198 Janicki J.—Kaminski E. : A riboflavin kémiai meghatá­rozása ........................................... 306 Jovanovic J. : 1. Krajcinovic M. D. J............209 Kaffehr B.­—K. Sárossy G. : Húsok és húskészítmények éré­si és romlási folyamatainak vizs­gálata* ........................................... 108 Kajdacsi F. : Porszerű élelmiszerek és élve­zeti szerek abszolút sűrűségé­nek meghatározása* .................. 230 Kaminski E. : 1. Janicki J................................... Karlsruhe R. : 1. Neu ........................................... 209 Kárpáti Gy. : 1. Lőrinc F.—Kökény Gy. . .. 304 Reding C. H. : Nagyfrekvencia a nedvesség­mérés szolgálatában ................... 41 Kieselbach Gy. : Difenillel impregnált csoma­golóanyagok felhasználása Cit­­rus-gyümölcsök eltarthatósá­gának növelésére*....................... 26 Kieselbach Gy. : Szag és ízhibás húsú halak* 259 Kis Z. : A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizs­gálata* ........................................... 170 Koch В. R. : 1. Ferrari C. G............................ 90 Koch : 1. Glaubitz ................................. 207 Kolta R.—Kutasi L. : Ioncserélő műgyanták alkal­mazása pálinkák kezelésére* 129 Kolta R. : 1. Telegdy—Kováts L* ........ 279

Next