Élelmiszervizsgálati Közlemények 5. (1959)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Andrews, J. S.: 1. Gilles, К. A.—Anker, С. А. — Wheeler, D.H........................... 76 Anker, С. A.: 1. Gilles, К. A.— Wheeler, D. H. —Andrews, J. S............. 76 Auber, L.: 1. Végh, A.*................................ 4 Auber, L.: 1. Végh, A* ............................. 33 Bajcsy, D.: A minőségvizsgáló intézetek hatékony segítsége a szabály­sértési elj­árásokban*.............. 218 Bajnok, I.: Az őszibarack érettségi foká­nak objektív mérése*........... 234 Balogh, J. : Desztillált víz laboratóriumi előállítása folyamatos desztil­lációval*...................................... 170 Bárány, A.: 1. Lásztity,R* ......................... 48 Baxter, J. E.—Hester, E. E. : Lacharose hatása a sikér ki­alakulására és a fehérjék oldhatóságára őszi búza­lisztben ........................................ 76 Bechtel, N. G.: 1. Calhoun, W.­­....................... 172 Berndorf­er, E.-né: 1. Szilas, E.-né* ....................... 151 Berg, H. W. : 1. Brieskorn, W. H................. 267 Berki, F.: Néhány szó a hazai szivarka­­gyártmányok nikotintartal­mának alakulásáról*.............. 27 Bertling, L.: 1. Böhme, H................................. 218 Bhat, I. V.: 1. Ranganathan, H..................... 313 Bontovits, L.: Paradicsompüré konziszten­ciáját befolyásoló tényezők* 98 Borszéki, L.: Vendéglátóipari ellenőrzési ta­pasztalatok. .............................. 215 Böhme H. — Bertling, L.: Szorbinsav kimutatás ........... 218 Bradley, W. B. : J. Calhoun, W.­­.................... 172 Brieskorn, W. H.—Berg, H. W.: Egyszerűsített eljárás a tripto­­fán meghatározására. A triptofán-peptid érték ........... 267 Caldwell, E. F.: J. Grogg, ................................. 29 Calhoun, W. G.—Bechtel, W. G.—Bradley, W. G.: Búzák, lisztek és kenyerek vitamintartalma....................... 172 Cseleszky, V.—Sz. Dénes, A. : Pajzstetűvel fertőzött alma­termés ciánhidrogénes kezelé­sével kapcsolatos élelmiszer­egészségügyi vizsgálatok* ... 195 Curtis, N. S. : Megfigyelések a sörélesztő er­­jesztési fokának csökkenésé­vel kapcsolatban .................... 172 Deatherage, W. L.—Mac Mas­ters, M. M.: Módszer a liszt korpatartal­mának meghatározására. . . . 125

Next