Élelmiszervizsgálati Közlemények 5. (1959)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Andrews, J. S.: 1. Gilles, К. A.—Anker, С. А. — Wheeler, D.H........................... 76 Anker, С. A.: 1. Gilles, К. A.— Wheeler, D. H. —Andrews, J. S............. 76 Auber, L.: 1. Végh, A.*................................ 4 Auber, L.: 1. Végh, A* ............................. 33 Bajcsy, D.: A minőségvizsgáló intézetek hatékony segítsége a szabálysértési eljárásokban*.............. 218 Bajnok, I.: Az őszibarack érettségi fokának objektív mérése*........... 234 Balogh, J. : Desztillált víz laboratóriumi előállítása folyamatos desztillációval*...................................... 170 Bárány, A.: 1. Lásztity,R* ......................... 48 Baxter, J. E.—Hester, E. E. : Lacharose hatása a sikér kialakulására és a fehérjék oldhatóságára őszi búzalisztben ........................................ 76 Bechtel, N. G.: 1. Calhoun, W........................ 172 Berndorfer, E.-né: 1. Szilas, E.-né* ....................... 151 Berg, H. W. : 1. Brieskorn, W. H................. 267 Berki, F.: Néhány szó a hazai szivarkagyártmányok nikotintartalmának alakulásáról*.............. 27 Bertling, L.: 1. Böhme, H................................. 218 Bhat, I. V.: 1. Ranganathan, H..................... 313 Bontovits, L.: Paradicsompüré konzisztenciáját befolyásoló tényezők* 98 Borszéki, L.: Vendéglátóipari ellenőrzési tapasztalatok. .............................. 215 Böhme H. — Bertling, L.: Szorbinsav kimutatás ........... 218 Bradley, W. B. : J. Calhoun, W..................... 172 Brieskorn, W. H.—Berg, H. W.: Egyszerűsített eljárás a triptofán meghatározására. A triptofán-peptid érték ........... 267 Caldwell, E. F.: J. Grogg, ................................. 29 Calhoun, W. G.—Bechtel, W. G.—Bradley, W. G.: Búzák, lisztek és kenyerek vitamintartalma....................... 172 Cseleszky, V.—Sz. Dénes, A. : Pajzstetűvel fertőzött almatermés ciánhidrogénes kezelésével kapcsolatos élelmiszeregészségügyi vizsgálatok* ... 195 Curtis, N. S. : Megfigyelések a sörélesztő erjesztési fokának csökkenésével kapcsolatban .................... 172 Deatherage, W. L.—Mac Masters, M. M.: Módszer a liszt korpatartalmának meghatározására. . . . 125