Élelmiszervizsgálati Közlemények 7. (1961)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Reschbacker, R.: Gázkromatográfia a stearin gyártásban* ................................ 279 Ahuibaeva, B. D. - Iszakova, N. A.: A búzamag fruktozánjai* ......... 281 Almási, E. - Molnár, D.: Gyorsfagyasztott gyümölcsök bámulása. I. Polifenolok mennyiségi meghatározása ... 180 Antonacopoulos, N.: A nitrogén, illetőleg a nyersprotein meghatározása, a vízgőzzel illő anyagok desztillálására szolgáló módosított készülék segítségével* ......................................... 87 Auterhoff, H. Hildebrand, /.: Hús- és kolbászáruk minősítése a kéntartalom alapján................ 360 Bachler, /.: Tejfagylaltok zsírtartalmának gyors meghatározása Gerber cső felhasználásával ................. 67 Bajnok, /.: A gyümölcsök és gyümölcssűrítés aromáinak vizsgálata .... 328 Barbieri, G. - Milanese, G.-Rosso, S.: Elektrolitikusan ónozott fehérbádog viselkedése nagy kéntartalmú fehérjéket tartalmazó zöldségkonzervek tartályaként (különös tekintettel a zöldborsóra). ............................................. 208 Barcou, P.: I. Jaulmes, P. - Brun-Cordier,S* 125 Bártfai, Z.: I. Hajós, Gy. - Kosinszky, V.-né Papházy,G....................................... 258 Веке, Gy.: Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására ............. 115 Bíró, G.: Penészek zsírbontásának vizsgálata ............................................. 58 Bíró, G.: I. Lásztity,R. - Nedelkvits, J .. 339 Bodnár, M.: I. Simonyi, G.-né .............................. 25 Bolling, H.: O Pelsherke, C. F. - Seibel, W.* 280 Boncsó, A.: I. Főzy, I.-né................................ 18 Brady, J. L.: Vadélesztők a kultúrélesztők között*................................................. 126 Bukin, V. N. -Garkina, I. N.: A D-vitamin meghatározásának módszere állati szövetekben* . 280 Carson, J. F. - Wong, F. F.: A hagyma illékony zamatanyagai* ............................................... 280 Dávid, G.: I. Kovács, J. - Gyarmati, L.: ... 298 Demel, E.-né: J. Spanyor, P. - Tímár, J............. 49 Dowd, L. E.: A quercetin spektrofotometriás meghatározása*............................ 277 E. Bálint, K.: I. Török, G. - Nagy, Gy................... 291 Ehaszuk, A.: I. Rutkowski, A.*................................ 89 Eichenberger, J.-Gay L.: Rovarölőszer félkvantitatív papírkromatográfiás meghatározása növényi anyagokon*........... 126 3