Élelmiszervizsgálati Közlemények 8. (1962)
Névmutató
Furrer, R.: Mikrogramm mennyiségű arzén meghatározása* ......................... 186 Gál, I.: Teaitalok sorozatvizsgálata . . . 220 Galandos, D. S., Nitropoulos, K. A.: Cukorátalakulások a joghurtalvadás során* ............................... 244 Gallego, Anreu, R.: I. Buriel-Marti, F* ................... 129 Gánti, T Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban 1...................... 333 Géczy, Gy.: Módosított eljárás A-vitamin mennyiségi meghatározására ... 49 Gehlert, G.: Sertészsír tárolhatósága különös tekintettel nehézfémnyomtartalmára*........................................... 188 Gehrig, D.: I. Ruf, F., Glandorf, К *.......... 365 Glandorf, К.: I. Ruf, F., Gehrig, О.*.............. 365 Gnauer, Н.: I. Woidich, К., Woidich, Н.* 185 Goddiji, J. P.: Benzoesav és szorbinsav mennyiségi meghatározása* ................ 367 Govignon, M.: I. Ferón, R* ............................... 190 Graub, R.: I. Brückl, J.*............................. 73 Gyarmati, L., Dávid, G., Kovács, J.: Élelmiszerek toxikus szennyeződésének vizsgálata II................... 153 L. Hágony, P., Jáky, M.: Kondenzált foszfátok kvalitatív és kvantitatív vizsgálata ........... 145 Hajdú, I Ajakruzsok vizsgálata ............ 55 Hajós, Gy.: Beszámoló az I. I. V. Analitikai Albizottságának Párizsban 1962. május hó 7 - 9. között megtartott IV. konferenciájáról ................... 361 Hecht, G.: Adatok a piroszénsavdietilészter toxikológiájához*........................ 193 Heinerth, E.: Szilikát, foszfát és szulfát meghatározása mosószerben* ......... 363 Heintze, K.: Eltérő eredmények befőttek SO2- tartalmának meghatározásánál* 189 Heltai, L.: A Konzervipari Tárcaközi Minősítő Bizottságok munkájáról ... 70 Heltai, L., Spanyár, P.: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei 283 Herrmann, L.: Az ajakosokhoz tartozó drogok, valamint a bennük jelen levő labietinsav*......................... 368 Holasek, A., Lieb, H., Pecan, M.: Kálium komplexometriás meghatározása ammonium mellett* .. 128 Jáky, M.: I. L. Hágony, P............ 145 Jákó, N., Sajó, Z.: Rizsfajták főzési minősége vizsgálatának újabb eredményei . . . 337 Jaquin, P.: Szorbinsav meghatározása italokban. ....................................... 363 Kalmár, Z.: Beszámoló a II. Országos Gombászati Vándorgyűlésről és Gombakiállításról ............................... 297 . Kárpáti, Gy., I. Lőrinci, F., Kökény, Gy.* . . . 184 Kévér, J.-né,l. Spanyor, P..................... 4 Kiermeier, F., Renner, E.: A fény hatása a tej összetételére és a tej mennyiségére* ............ 194 Kiermeier, F., Winkelmann, H.: A tehéntejben levő kobalt meghatározása és előfordulása* .... 127 Klug,Th.: Zsírok és olajok*....................... 72 Knapp, F. W., Tappel, A. L.: A zsírban oldható vitaminok sugárzásérzékenységének összehasonlítása gamma sugárzással* . . 132 Konrad, H.: A kalcium komplexometriás meghatározása élelmiszerekben, különösképpen tej- és tejtermékekben* ........................................... 369 . ott ász, J.: Beszámoló az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” 1961. évi kötetéről ......................................... 1