Élelmiszervizsgálati Közlemények 8. (1962)

Névmutató

Fur­rer, R.: Mikrogramm mennyiségű arzén meghatározása* ......................... 186 Gál, I.: Teaitalok sorozatvizsgálata . . . 220 Galandos, D. S., Nitropoulos, K. A.: Cukorátalakulások a joghurtalva­dás során* ............................... 244 Gallego, Anreu, R.: I. Buriel-Marti, F* ................... 129 Gánti, T Vizsgálatok az élesztők tárolásá­val kapcsolatban 1...................... 333 Géczy, Gy.: Módosított eljárás A-vitamin mennyiségi meghatározására ... 49 Gehlert, G.: Sertészsír tárolhatósága különös tekintettel nehézfémnyomtartal­mára*........................................... 188 Gehrig, D.: I. Ruf, F., Glandorf, К *.......... 365 Glandorf, К.: I. Ruf, F., Gehrig, О.*.............. 365 Gnauer, Н.: I. Woidich, К., Woidich, Н.* 185 Goddiji, J. P.: Benzoesav és szorbinsav mennyi­ségi meghatározása* ................ 367 Govignon, M.: I. Ferón, R* ............................... 190 Graub, R.: I. Brückl, J.*............................. 73 Gyarmati, L., Dávid, G., Kovács, J.: Élelmiszerek toxikus szennyező­désének vizsgálata II................... 153 L. Hágony, P., Jáky, M.: Kondenzált foszfátok kvalitatív és kvantitatív vizsgálata ........... 145 Hajdú, I Ajakruzsok vizsgálata ............ 55 Hajós, Gy.: Beszámoló az I. I. V. Analitikai Albizottságának Párizsban 1962. május hó 7 - 9. között megtartott IV. konferenciájáról ................... 361 Hecht, G.: Adatok a piroszénsavdietilészter toxikológiájához*........................ 193 Heinerth, E.: Szilikát, foszfát és szulfát meg­határozása mosószerben* ......... 363 Heintze, K.: Eltérő eredmények befőttek SO2- tartalmának meghatározásánál* 189 Heltai, L.: A Konzervipari Tárcaközi Minő­sítő Bizottságok munkájáról ... 70 Heltai, L., Spanyár, P.: A konzervipari termékek érzék­szervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei 283 Herrmann, L.: Az ajakosokhoz tartozó drogok, valamint a bennük jelen levő labietinsav*......................... 368 Holasek, A., Lieb, H., Pecan, M.: Kálium komplexometriás megha­tározása ammonium mellett* .. 128 Jáky, M.: I. L. Hágony, P............ 145 Jákó, N., Sajó, Z.: Rizsfajták főzési minősége vizs­gálatának újabb eredményei . . . 337 Jaquin, P.: Szorbinsav meghatározása ita­lokban. ....................................... 363 Kalmár, Z.: Beszámoló a II. Országos Gom­­bászati Vándorgyűlésről és Gom­bakiállításról ............................... 297 . Kárpáti, Gy., I. Lőrinci, F., Kökény, Gy.* . . . 184 Kévér, J.-né,­l. Spanyor, P..................... 4 Kiermeier, F., Renner, E.: A fény hatása a tej összetételére és a tej mennyiségére* ............ 194 Kiermeier, F., Winkelmann, H.: A tehéntejben levő kobalt meg­határozása és előfordulása* .... 127 Klug,Th.: Zsírok és olajok*....................... 72 Knapp, F. W., Tappel, A. L.: A zsírban oldható vitaminok su­gárzásérzékenységének összeha­sonlítása gamma sugárzással* . . 132 Konrad, H.: A kalcium komplexometriás meg­határozása élelmiszerekben, kü­lönösképpen tej- és tejtermékek­ben* ........................................... 369 . ott ász, J.: Beszámoló az „Élelmiszervizsgá­lati Közlemények” 1961. évi kö­tetéről ......................................... 1

Next