Élelmiszervizsgálati Közlemények 10. (1964)

Névmutató

4 Belenykij, E., G. és Szeverinec, L., Ja: A kalcium mikromeghatározása szerves anyagokban komplexen III.-mal végzett fotometriás tit­rálással* ................................... 238 Benk, E.: Gyümölcslétartalmú üdítőitalok gyümölcslétartalmának megha­tározása* ................................. 326 Bergandel, E. és Babel, N.: A Komarowsky-reakció speci­fikussága kozmaolajmeghatá­­rozásra finomszeszben és ab­szolút alkoholban* ................ 329 Bhalardo, V. R.: I. Gangkei, N. C.:* ................ 157 Bíró, G., Szántó, S. és Forrás, Zs.: Mikrobák zsírbontásának vizs­gálata szilárd táptalajon .... 132 Blazovich, A4.: I. Kévéi, J-né* ......................... 136 Borisz, H. R.: I. Nury, F. S* .............................. 227 Booth, V. A.: Tokoferolok meghatározása nö­vényi szövetekben*................... 320 Borszéki, B., Gy.: Vendéglátóipari ellenőrzések ta­pasztalatai. II. Presszókávé .. 49 Boudene, C.: I. Trubaut, R.* .............................. 334 Bozyk, Z.: I. Kranza, S.:* ................................ 168 Brandi, E.: A vaj főtt ízének okai* ........ 158 Brandi, E.: I. Sobetk - Skai, E.*................. 158 Brandon, A. L.: Nedveshamvasztás réz és vas meghatározása céljából sörben, sörlében és sörfőzéshez használt anyagokban* ............................ 229 Braunsdorf, E.: Nitritmeghatározás töltelékes áruban* ................................... 109 Brekke, J. E.: I. Nury, F. S* ........................ 227 Brenner, F.: I. Schild E.:* ................................... 112 Brózik, S. és Varga, A­.: Egyes cseresznyefajták általá­nos és gyümölcsszeszipari vizs­gálata.­­ ................................... 270 Bruck, A4.:* Kismennyiségű fluor meghatá­rozása növényekben* .................. 154 Buck, A4.: Kén meghatározása nö­vényekben* ...................................... 152 Büchler, N. és Heizler, N.: Dimetildiklórvinilfoszfát kolo­­rimetriás meghatározása* .... 323 Castillo, J. L. és társai: A tej fehérjemeghatározásához használt Orange G, formoltit­­rálás és Kjeldahl-módszer össze­hasonlítása* ...................................... 58 Chapon, L. és Kretschmer, J. F.: A malátaporhanyósság, mint mi­nősítőtényező a sörkészítésnél* 331 Cseleszky, V.: I. Proszt J*...................................... 223 Cottenoz, H.: Az erjedés ellenőrzése* ............... 330 Capljalnikov, G. P.: I. Aleszkovszkij, V. B*............. 229 Czyhrincin, K.: I. Martuzzi de H.* ............... 165 Davidek, J.: Acidum gallicum és észtereinek különválasztása polyamid por vékony rétegén* ............................ 56 Davidov, R., Gul’ko L., Behova, E.: A tejpor vitaminjainak össze­tételi változása* ............................ 225 Derevjanko, L.: I. Smeleva, L*............................... 159 Deshusses, J.: I. Vogel, J* ..................................... 166 Deufel, összehasonlító vizsgálatok édes­vízi halak frissességének megha­tárolásához* ........................... 327 Devlin, V. I. és Nazarov, V. Keményítőfrakció meghatáro­zása amperometriás titrálással* 238 Dévényi T.: Kettős pufferolású papírelektro­forézis* ................................................ 325 Dévényi T.: Erjedésipari alapismeretek* .. 222 Dévényi T. és Gergely J.: Aminosavak, peptidek, fehér­jék* ........................................................ 110 Diemalr, V.: A kénessav és szerepe szárazter­mékekben *........................... 166

Next