Élelmiszervizsgálati Közlemények 11. (1965)

Névmutató

Kernmayer, F.: I. Szilvinyi, A.*....................... 283 Kiermeier, F.: I. Sieger - Meinl, E*................ 277 Kismarton, K-: Adatok a kenyér reológiai jel­lemzéséhez ............................... 57 Kismarton, K-: 50 éves a Miskolci Megyei Minő­ségvizsgáló Intézet ......... 224 Klsza, J.: I. Karnowicz, E. és Sobina, A. Az ásványi anyagtartalom vál­tozása normális és rendellenes tejnél*....................................... 281 Koch, P. B.: I. Driver, M.G.* ..................... 230 Koch, L és Hess, D.: Adatok gyümölcslevek pektin­­tartalmának meghatározásához* 283 Konecsni, J.: dr. Palotás József emlékezetére 233 K­ott­ász, J.: Beszámoló az Élelmiszervizsgá­lati Közlemények 10 évéről.... 2 Kottász, J.: dr. Ajtai Miklósné emlékezetére 169 Kovács, J. és Nedelkovits, J.: Élelmiszerek radioaktív szeny­­nyezettségének vizsgálatára al­kalmas módszerek összehasonlí­tása és a szennyezettség értéke­lése. I.. ...................................... 33 Kováts, E., I. Kugter, E.. ............................ 349 Krámer, Mné, I. Lindner, E.............................. 178 Krámer, M.: I. Pintér, 1................................ 305 Krámer Mné: I. Telegdy Kováts M................... 235 Kugler, E. és Kováts, E.: Adatok a mandarinhéj olaj isme­retéhez* . .................................. 349 Kuzina, F. D.: I. Muller, H.G.* ..................... 351 Lásztity, R.: A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései ............ 108 Lásztity, R., Nedelkovits, J., Szabó, L., Winkier, M.: Sikérfehérje frakciók mennyisé­gének és teológiai tulajdonsá­gainak vizsgálata ..................... 50 Lásztity, R. és Varga, J.: Adatok a csokoládégyártás Teo­lógiájához. I. Kakaóvaj és ka­kaómassza Teológiája............... 205 Lederberg, J.: I. Sneath, P. N. A.*................. 282 Letzig, E. és Nürnberger, H.: Derítetlen almalé csapadéka ké­miai összetételének vizsgálata* 228 Lindner, К.:­­ III. Országos Élelmezéstudo­mányi Konferencia ................... 152 Lindner, K.: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai. XXIII. Kü­lönböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele............... 316 Lindner, K­: 1. Dworschak,E.......................... 136 Lindner, K-: I. W. Jum­es É.......................... 40 Lindner, K.: I. Telegdy Kováts M.................... 235 Lindner, K-, Telegdy Kováts, M., Jaschik, S., Krámer, Mné., Szőke, Sné. és Varga, K.: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. Borsófaj­táink táplálkozási értéke.......... 178 Lóránt, B. és Nádori, Pné: Azulén meghatározás kozmeti­kai készítményekben................ 148 Lóránt, B.: I. Palotás, J................................ 125 Lydersen, D. L.: Konduktometriás titrálások reprodukálhatósága*................ 274 Maly, J.: I. Fadrus, H*........................... 275 Marton, A.: I. Jánossy, Gy-né..................... 269 Mátrai, T.: Gyakorlati spektroszkópia Bp. 1963. Műszaki Könyvkiadó* . . 227 Me. Kerman, A. V.: J. Shopman, S.*....................... 349 Meredith, P.: A gliadin-fehérjék oldhatósága. III. Szétválasztás oldhatóságuk alapján* ......................... 352 Meyer, V.: Csökkent értékű nyers­anyagból készített marinádok szépítésének kérdése hexameti­­léntetraminnal* ............. 156­ 2 Élelmiszervizsg. — Névmutató .)

Next