Élelmiszervizsgálati Közlemények 15. (1969)
Névmutató
Clerck, E.: Néhány újabb szempont a malátázás technikájához és ellenőrzéséhez*................................ 116 Coffin, D. E.: Néhány alkotórész töménységének összefüggése narancslében* .......................................... 228 Cooper, E. JA: Chen, S.L.*......... 233 Crow, M. J. A., Rothfus, J. A.: Búzasikér-fehérjék kromatografálása poliakrilamid gélen* .... 311 Csiszár, B.. Csonti, F................... 234 Csonti, F., Mindszenty, L., Baron, F., Petheő, G. és Csiszár B.: Klórozott szénhidrogén-maradékok vizsgálata élelmiszerekben (I —II. alap- és összetett élelmiszerek)............................ 234 Dalderup, L. M., Klein Obbink, Fr. J. és Van Haard, W. B.: Penészgombák toxinjai (mikotoxinok) .................................. 380 Dévay, J. J. Katona, F................... 285 Diermair, IV. J. Maier, Ft. GA ... . 207 Doguchi, M. és Filynka, L. A nyers sikér reológiai tulajdonságainak vizsgálata farmnográffal* ....................................... 117 Donelson, J. R. és Yamazaki, IV. T.: Liszt frakciók keményítőtartalmának meghatározása enzimatikus úton*.............................. 42 Duisberg, E. J. Renner, E.* ........... 113 Duma, Z. és Jakubczyk, T. et al.: Nitrogénatmoszférában történő őrlés hatása a liszt tárolási és sütési tulajdonságaira*............. 116 Dworschak, E.: Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szempontból .................................... 263 Dyer, FFHA. Schioencman, R. L.* 245 Dylkowsky, W. J. Szmolich, IV.*. . 381 Eisenbrand, J. és Becker, G.: A 3,4 - benzpirén vízoldhatóságának növelése 1, 3, 7 % trimetilxantin (koffein) adalékolása útján* .............................. 338 Erlander, S. R. 1. Jones, R. IV.* . . 118 D. Errico I. Sitano, V.* ................ 228 Farkas, G. LA. Honold, G.R.* ... 43 Fazio, T. J. Howard, J. WA....... 179 Fehér, T.-né 1. Szilágyi, 1.............. 129 Feiltet, P.: A liszt oldható fehérjéinek technológiai jelentősége* ............... 310 Feiltet, P. I. Bourdet, A.* ........... 118 Ferlenghi, P. I. Andreotti, RA .... 284 Fifield, C.CA. Matthews, R. HA. . 42 Flament, J.: A liszt szemcsenagyság szerinti osztályozása* ......................... 311 Franzke, Cl., Grunert, H. S. és Obrikat, FI.: Szénhidrátok perjodátos oxidációja. II. Di- és triszacharidok mennyiségi meghatározása* ... 113 Franzke, Cl., Grunert, К■ S. és Obrikat, H.: Szénhidrátok perjodátos oxidációja. 1. rész: Monoszacharidok mennyiségi meghatározása* ... 49 Fresenius, IV. és Schneider, М.: Természetes ásványvizek összetételének ingadozásai*............. 119 Freytag, IV. és Ney, K. FF: Dimetilszulfid előfordulása és keletkezése a spárga aromában* 244 Fincher, A.: Eljárások élelmiszerek tartósításának növelésére* ............... 380 Fritz, М.: 3,4-benzpirén és más policiklusos aromás vegyíletek a margarinban és majonézben*............. 184 Fukushima, D.: A szójaprotein ZS és 1 IS globulinmolekuláinak belső szerkezete* ........................................ 114 Fournaud, J. és Mocqout, G.: Gyorseljárás plasztikzacskókba vákuumcsomagolt hústermékek bakteriológiai minőségének becslésére* .............................. 314 Furukawa, K. I. Tanaka, KA ... . 117 Gábor, M.-né: Növények egyes fal von óid vegyületeinek hatása a C-vitamin oxidativ átalakulására............. 17 Gál, I. E.: Kapszaicin antibakteriális hatására vonatkozó vizsgálatok . . . 80 Gál, LE.: A mikrobiológia szerepe élelmiszerek minőségvizsgálatában . . 365 4