Élelmiszervizsgálati Közlemények 15. (1969)

Névmutató

Clerck, E.: Néhány újabb szempont a ma­­látázás technikájához és ellen­őrzéséhez*................................ 116 Coffin, D. E.: Néhány alkotórész töménysé­gének összefüggése narancslé­ben* .......................................... 228 Cooper, E. JA: Chen, S.L.*......... 233 Crow, M. J. A., Rothfus, J. A.: Búzasikér-fehérjék kromatogra­­fálása poliakrilamid gélen* .... 311 Csiszár, B.­­. Csonti, F................... 234 Csonti, F., Mindszenty, L., Baron, F., Petheő, G. és Csiszár B.: Klórozott szénhidrogén-mara­dékok vizsgálata élelmiszerek­ben (I —II. alap- és összetett élelmiszerek)............................ 234 Dalderup, L. M., Klein Obbink, Fr. J. és Van Haard, W. B.: Penészgombák toxinjai (miko­toxinok) .................................. 380 Dévay, J. J. Katona, F................... 285 Diermair, IV. J. Maier, Ft. GA ... . 207 Doguchi, M. és Filynka, L. A nyers sikér reológiai tulajdon­ságainak vizsgálata farmnog­ráffal* ....................................... 117 Donelson, J. R. és Yamazaki, IV. T.: Liszt frakciók keményítőtartal­mának meghatározása enzima­tikus úton*.............................. 42 Duisberg, E. J. Renner, E.* ........... 113 Duma, Z. és Jakubczyk, T. et al.: Nitrogénatmoszférában történő őrlés hatása a liszt tárolási és sütési tulajdonságaira*............. 116 Dworschak, E.: Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szem­pontból .................................... 263 Dyer, FF­HA. Schioencman, R. L.* 245 Dylkowsky, W. J. Szmolich, IV.*. . 381 Eisenbrand, J. és Becker, G.: A 3,4 - benzpirén vízoldható­ságának növelése 1, 3, 7 % tri­­metilxantin (koffein) adaléko­lása útján* .............................. 338 Erlander, S. R. 1. Jones, R. IV.* . . 118 D. Errico I. Sitano, V.* ................ 228 Farkas, G. LA. Honold, G.R.* ... 43 Fazio, T. J. Howard, J. WA....... 179 Fehér, T.-né 1. Szilágyi, 1.............. 129 Feiltet, P.: A liszt oldható fehérjéinek tech­nológiai jelentősége* ............... 310 Feiltet, P. I. Bourdet, A.* ........... 118 Ferlenghi, P. I. Andreotti, RA .... 284 Fi­field, C.CA. Matthews, R. HA. . 42 F­lament, J.: A liszt szemcsenagyság szerinti osztályozása* ......................... 311 Franzke, Cl., Grunert, H. S. és Obrikat, FI.: Szénhidrátok perjodátos oxidá­ciója. II. Di- és triszacharidok mennyiségi meghatározása* ... 113 Franzke, Cl., Grunert, К■ S. és Obrikat, H.: Szénhidrátok perjodátos oxidá­ciója. 1. rész: Monoszacharidok mennyiségi meghatározása* ... 49 Fresenius, IV. és Schneider, М.: Természetes ásványvizek össze­tételének ingadozásai*............. 119 Freytag, IV. és Ney, K. FF: Dimetilszulfid előfordulása és keletkezése a spárga aromában* 244 Fincher, A.: Eljárások élelmiszerek tartósí­tásának növelésére* ............... 380 Fritz, М.: 3,4-benzpirén és más policiklu­­sos aromás vegyí­letek a marga­rinban és majonézben*............. 184 Fukushima, D.: A szójaprotein ZS és 1 IS globu­­linmolekuláinak belső szerke­zete* ........................................ 114 Fournaud, J. és Mocqout, G.: Gyorseljárás plasztikzacskók­ba vákuumcsomagolt hústermé­kek bakteriológiai minőségének becslésére* .............................. 314 Furukawa, K. I. Tanaka, KA ... . 117 Gábor, M.-né: Növények egyes fal von óid ve­­gyü­leteinek hatása a C-vitamin oxidativ átalakulására............. 17 Gál, I. E.: Kapszaicin antibakteriális hatá­sára vonatkozó vizsgálatok . . . 80 Gál, LE.: A mikrobiológia szerepe élelmi­szerek minőségvizsgálatában . . 365 4

Next