Élelmiszervizsgálati Közlemények 16. (1970)

Névmutató

Di Giacomo A., Rispoli, G. és Chi­­ara Aversa M.: Mandarinjé na­rancsléhez való hozzáadásának kimutatása a jelenlevő karo­­tinoidok vizsgálata által* .... 136 Dworschak, E. és Hegedűs, M.: Kétdimenziós vékonyréteg­­kromatográfia alkalmazása aminosavak spektrofotomet­riás és denzitometriás meg­határozására ........................... 79 Eisenberg, W. V. I. Schindler, A. F* ........................................... 116 Elkins, E. R. I. Lamb, F.C* ...........263 Farkas J.-né: Akrilamid gélelek­­troforézis alkalmazása élelmi­szerfehérjék vizsgálatánál .... 155 Farrow, R. P. I. Lamb, F.C.* .... 263 Fernandez, Flores, E., Johnson, A. R., Blomquist, V. H.: Mono­­nátrium-glutamát mérése élel­miszerekben* ............................ 98 Frasson, J. L., Árpin, N. és Le­­breton, P.: Természetes karotin­­oidok mennyiségi és minőségi vizsgálata* ................. 264 Flores, E. I. Fernandez* .............. 98 Forev, A.I. Ivanov, S. A* .......... 261 Forman, L. I. Zajic, I.* ................ 262 Gábor A.-né és Vámos I.-né: L- aszkorbinsav oxidációja né­hány flavonoid vegyület jelen­létében* ............. 75 Galenheimer, W. L. I. Ludwig, K.G*....................................... 49 Gál, 1.1. Vajda, D.. ...................... 129 Garnot, W. I. Rosund, A.*.............. 266 Greenfield, E. L. I. Malanoski, A. J­*............................................. 115 Grimmer, G.: Rákképző szén­­hidrogének az ember környe­zetében* ................................... 116 Grünewald Th. és Hansen, H.: Citromok eltarthatóságának javítására vezető kísérletek* . 266 Gyönös, K. I. Mahfooz, G. .. .231, 243 Hansen, H. I. Grünewald, Th.* ... 266 Hansen P. M. P. és Chang J. G.: Karboximetilcellulóze meny­­nyiségének meghatározása tejben* ..................................... 113 Harnisch, S. I. Schuphan, VT.* ... 263 Harrill, P. I. Iverson, J. L.* ........ 49 Hegedűs, M. I. Dworschak, E......... 79 Hellström V.: Eper és eperkonzer­vek C-vitamintartalma* ........ 265 Henry, S.: Fluor vizsgálata és meghatározása élelmiszerek­ben* ......................................... 252 Hentschel, H. I. Schuphan, W. ... 263 Hiefner R. és Burwig D.: Adatok az oxigén gyors meghatározá­sához üvegsörmintákban* .... 86 Hintz, L. I. Wood, G* .................. 165 Hristu, L. I. Lupea, V.*................ 98 Hulpke, H. I. Schuphan, W.* .... 263 Ivanov, S. A., Forev, A., Blisna­­kova, L. és Stephanov, S.: Egyes ,m­agasabbrendű gombák ipa­rilag nyert micéliuma olajá­nak vizsgálata* ....................... 261 Iverson, J. L., Harrill, P. G., V­eik, R. W.: Kakaóvaj zsír­savösszetétele: karbamidos frak­­cionálás és programozott fűtésű gázkromatográfiával*......... 49 Joe, F. L. I. Malanoski, A. J* ... 115 Johnson, A. R. I. Fernandez* .... 98 Jour­et, C. és Benard, P.: Kolori­­metrikus cinkmeghatározás zincon­nal, néhány bornál el­ért eredmény* ......................... 113 Kacskovics, M. I. Schumann, R. .. 1 Kahn, J. H.: Táblázat pálinka, bor és sör azonosított vegyüle­teiről* ....................................... 167 Kate, M. és Tadic, Z.: Szabad és kötött lipidek héjas termések magjában* ............................... 167 Kerin, Z.: Mikromennyiségű ólom meghatározása növényi anyag­ban* ......................................... 113 Ketting, F.: dr. Hunkár Béla em­lékezetére ........... 169 Kiermeier, F. és Weiss, G.: Sajtok réztartalma* ........................... 114 Kimball, J. R. I. Lamb, F.C.....263 Kirchhoff, J. I. Stohwasser, H.* .. 136 Kirchmeier, O.: Egyszerre végre­hajtott térfogatos kazein- és összes fehérje meghatározás tejben* ..................................... 166 Kismarton, I. I. Csont, M......... 23 Kozma, 1.1. Zajic, I.* .................. 262 Kun, I.-né l. Csanád, I -né .......... 99 Kupferschmid, W. és Ziegler, P.: Saláták tartóssága műanyag­csomagolásban* ....................... 265 4

Next