Élelmiszervizsgálati Közlemények 16. (1970)
Névmutató
Di Giacomo A., Rispoli, G. és Chiara Aversa M.: Mandarinjé narancsléhez való hozzáadásának kimutatása a jelenlevő karotinoidok vizsgálata által* .... 136 Dworschak, E. és Hegedűs, M.: Kétdimenziós vékonyrétegkromatográfia alkalmazása aminosavak spektrofotometriás és denzitometriás meghatározására ........................... 79 Eisenberg, W. V. I. Schindler, A. F* ........................................... 116 Elkins, E. R. I. Lamb, F.C* ...........263 Farkas J.-né: Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál .... 155 Farrow, R. P. I. Lamb, F.C.* .... 263 Fernandez, Flores, E., Johnson, A. R., Blomquist, V. H.: Mononátrium-glutamát mérése élelmiszerekben* ............................ 98 Frasson, J. L., Árpin, N. és Lebreton, P.: Természetes karotinoidok mennyiségi és minőségi vizsgálata* ................. 264 Flores, E. I. Fernandez* .............. 98 Forev, A.I. Ivanov, S. A* .......... 261 Forman, L. I. Zajic, I.* ................ 262 Gábor A.-né és Vámos I.-né: L- aszkorbinsav oxidációja néhány flavonoid vegyület jelenlétében* ............. 75 Galenheimer, W. L. I. Ludwig, K.G*....................................... 49 Gál, 1.1. Vajda, D.. ...................... 129 Garnot, W. I. Rosund, A.*.............. 266 Greenfield, E. L. I. Malanoski, A. J*............................................. 115 Grimmer, G.: Rákképző szénhidrogének az ember környezetében* ................................... 116 Grünewald Th. és Hansen, H.: Citromok eltarthatóságának javítására vezető kísérletek* . 266 Gyönös, K. I. Mahfooz, G. .. .231, 243 Hansen, H. I. Grünewald, Th.* ... 266 Hansen P. M. P. és Chang J. G.: Karboximetilcellulóze menynyiségének meghatározása tejben* ..................................... 113 Harnisch, S. I. Schuphan, VT.* ... 263 Harrill, P. I. Iverson, J. L.* ........ 49 Hegedűs, M. I. Dworschak, E......... 79 Hellström V.: Eper és eperkonzervek C-vitamintartalma* ........ 265 Henry, S.: Fluor vizsgálata és meghatározása élelmiszerekben* ......................................... 252 Hentschel, H. I. Schuphan, W. ... 263 Hiefner R. és Burwig D.: Adatok az oxigén gyors meghatározásához üvegsörmintákban* .... 86 Hintz, L. I. Wood, G* .................. 165 Hristu, L. I. Lupea, V.*................ 98 Hulpke, H. I. Schuphan, W.* .... 263 Ivanov, S. A., Forev, A., Blisnakova, L. és Stephanov, S.: Egyes ,magasabbrendű gombák iparilag nyert micéliuma olajának vizsgálata* ....................... 261 Iverson, J. L., Harrill, P. G., Veik, R. W.: Kakaóvaj zsírsavösszetétele: karbamidos frakcionálás és programozott fűtésű gázkromatográfiával*......... 49 Joe, F. L. I. Malanoski, A. J* ... 115 Johnson, A. R. I. Fernandez* .... 98 Jouret, C. és Benard, P.: Kolorimetrikus cinkmeghatározás zinconnal, néhány bornál elért eredmény* ......................... 113 Kacskovics, M. I. Schumann, R. .. 1 Kahn, J. H.: Táblázat pálinka, bor és sör azonosított vegyületeiről* ....................................... 167 Kate, M. és Tadic, Z.: Szabad és kötött lipidek héjas termések magjában* ............................... 167 Kerin, Z.: Mikromennyiségű ólom meghatározása növényi anyagban* ......................................... 113 Ketting, F.: dr. Hunkár Béla emlékezetére ........... 169 Kiermeier, F. és Weiss, G.: Sajtok réztartalma* ........................... 114 Kimball, J. R. I. Lamb, F.C.....263 Kirchhoff, J. I. Stohwasser, H.* .. 136 Kirchmeier, O.: Egyszerre végrehajtott térfogatos kazein- és összes fehérje meghatározás tejben* ..................................... 166 Kismarton, I. I. Csont, M......... 23 Kozma, 1.1. Zajic, I.* .................. 262 Kun, I.-né l. Csanád, I -né .......... 99 Kupferschmid, W. és Ziegler, P.: Saláták tartóssága műanyagcsomagolásban* ....................... 265 4