Élelmiszervizsgálati Közlemények 17. (1971)

Névmutató

Gill, W. J., Nicholas, R. és Mar­kakis, P.: Termesztett gombák besugárzása* ........................... 310 Goldschmith, H. J. 1. Weisberg, S. A.*............................................. 216 Griehl, H. 1. Franzke, Cl* ............ 312 Grunert, H. S. 1. Franzke, Cl* .. . 312 Guadagni, D. G. 1. Bolin, H. R*. . 296 Guerrero, H. G. 1. Vandercook, C. E*............................................. 305 Hagen, W. 1. Weyh, H*............... 309 Hammond, E. G. 1. Schneider, S. A* ....................................... 100 Hegedűs, M.: Fehérjeérték meg­határozása mikrobiológiai mód­szerrel......................................... 247 Hellström, V.: Tiamin, riboflavin és nikotinsav nyeredéke sütő­porral sütéskor........................ 222 Hertelendi, Gy.: Minőségvédelmi Ankét és Élelmiszeripari ter­mékbemutató Zalaegerszegen . 297 Horváth, Gy. 1. Pauli, P.-né........ 217 Houwing, H.: Tejsav felhaszná­lása heringek marinálásához. 150 Ibarguren, M. F. Y. 1. Nikodé­musz, 1........................................ 283 Ilic, M. és Kalemberge-Radosavl­­jevic, M.: A „panvit” hatása a kenyérromlás okozóira* .......... 307 Incze, J. és Farkas, J.: Kombi­nált módszerek alkalmazása dobozolt virsli tartósítására .. 255 Inkpen, I. A. és Quackenbusch, F. W.: Kivonható és „kötött” zsírsavak búzában és búzater­mékekben* ................................. 306 Ivanov, T. és Ivanova, A.: Szőlő­must oxidációja* ....................... 309 Ivanova, A. 1. Ivanov, T* ........... 309 Janislieva, N. 1. Popov, A.*.......... 150 Jánossy, Gy.: A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének né­hány problémája....................... 40 Jennings, W. G.: A szag- és ízanya­gok kémiája* ............................. 150 Jones, D.: A koleszterin szórása a tojássárgájában*....................... 254 W. Jum­es, É., Telegdy Kováts, M. és Dworschák, E.: Cellulózos ke­zelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira ............................. 199 Kacskovics, M.: Tejipari termékek minősége a hatósági élelmiszer­vizsgáló intézetek vizsgálati adatai alapján, profilintézeti összefoglalásban....................... 301 Kádas, L. és Bánki György: A ba­nángyümölcs barnulási folyama­tának leukométeres vizsgálata 289 Kalember-Radosavljevic, M. I. Ilic, AT*............................................. 307 Kévéi J.: Az aromaanyagok vál­tozása a kenyérkészítésnél .... 191 Keveiné Pichler, E. és Blazovich, AT: Gyümölcs-aroma vizsgá­latok ......................................... 125 Kiss, I.: Adatok mikroorganiz­musok sugárérzékenységének meghatározásához.................... 237 Kleinert, J.: Penetrometria, fel­használási lehetőségek a gya­korlatban. ................... 114 Klienert, V. A.: Szabad amino­­savak és egyéb nitrogénfrakciók szőlőkben* ....................... 308 Kosikoroski, F. V.: Ízesített író* 216 Kottász, J.: Beszámoló az „Élel­miszervizsgálati Közlemények” 1970. évi XVI. kötetéről........ 18 Kőhegyi, I. J. Rödler, 1................. 151 Kristóf, Á.: Gyors módszer szén­dioxidtartalom meghatározá­sára ............................................. 269 Lásztity, R., Monori, S. és Vince, E.: Hazai búzából készült lisztek lipidjeinek vizsgálata. I. Gli­­ceridek és zsírsavösszetételük 20 Lifshitz, A. J. Cohen, S.*............ 306 Lindgren, B.: Tisztogató oldatok hatása baktérium spórákra* .. 164 Lindner, K. és L. Szotyori, K.: Ionizáló sugárzással csírázás­gátolt burgonya szolaninképző­­dése. 1......................................... 25 Lindner, К■ 1. L. Szotyori, К........ 101 Magyar, К. 1. Wagner, A............... 71 Mannheim, С. H. 1. Peleg, J. * .... 296 Marense, R.: Zsíroxidáció élelmi­szerekben - kémiai és táplál­kozásfiziológiai szempontok*.. 305 Markakis, P. 1. Gill, W. J.*.......... 310 Mattyasovszky, P.: Cink-etilén­­bisz-ditiokarbamát (zineb) bom­lástermékeinek vizsgálata bo­rokban ....................................... 55 4

Next