Élelmiszervizsgálati Közlemények 18. (1972)

Névmutató

Kujagninicev, A­. I.: A kenyér öreg­­sü­tésűvé válása és friss állapotá­nak megőrzése* ........................ 89 Koch, R. J. Artho, A.*................... 152 Kottász, /.: Az új szikvíz szabvány (MSZ 8808 — 72)........................ 313 Kottász, /.: Beszámoló a hatósági intézetek sörvizsgálatairól a Fő­városi és Megyei Élelmiszerellen­őrző és Vegyvizsgáló Intézetek 1971. évi vizsgálatai alapján ... 77 Kottász, J.: Beszámoló az „Élelmi­szervizsgálatai Közlemények” 1971. évi XVII. kötetéről ....... 1 Kottász, J.: Beszámoló az Élelmi­szervizsgálati Közlemények 1972. évi XVIII. kötetéről................. 236 Kottász, J.: Dr. Kieselbach Gyula emlékezetére 1891 — 1972 ......... 235 Kottász, J.: Dr. Telegdy Kováts László professzor 70 éves......... 233 Koudela, Szta­ni­szláv és Cioleszky, V.: A gyomirtó és növekedésszabá­lyozó szerek felhasználásával kap­csolatos élelmezésegészségügyi problémák ............................... 243 Kovács, /.: Az élelmiszerek radio­aktív szennyezettségének 1971. évi vizsgálati adatai ................. 57 Kisfalvi, /.: A Budapesti Kereske­delmi Felügyelőség élelmiszerke­reskedelmi és vendéglátóipari vizsgálatainak 1971. évi tapasz­talatai ..................................... 83 Kovács, J. és Ibrahim Aly Haroun: Élelmiszerek toxikus szennyező­déseinek vizsgálata IV. Fligany szennyeződés meghatározása ha­lakban ....................................... 17 Kovácsáé, Horák, L.: Dr. Kárpáti Zoltán emlékezetére ................. 165 Kozma, T.: Illő karbonil-vegyl­le­tek meghatározása gyümölcsaro­mákban ..................................... 121 Krämer, A­.: A repceolaj biológiai hatásának vizsgálata ............... 275 Kulcsár, F., Selmeci, Gy. és Csernai, L.: Káliumtartalom meghatáro­zása élelmiszerek hamujából Cse­­renkov sugárzással. I. A kálium meghatározás méréstechnikai fel­tételei színtelen oldatban . ... ..... .201 Lamprecht, A4. C. 1. Doesburg, J. J* 56 Leskova, R. L Münchberg, F* . , . .. 196 Lifshitz, .4.1. van Der Dija­­.* ... 91 Lindner, J.: Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége ................................ 237 Lombai, Gy. 1. Szakál, S................ 287 Loncin, A4.: Az élelmiszeripari tech­nológia alapjai*.................. 90 López, Lozano, A4.: Gyorsmódszer a szállítói tej kloridtartalmának meghatározására* ................... 91 Lück, E. J. Wallhäusser, A. H* .. 206 Mann, FI.: Ízbefolyások halaknál* 56 Marik, M. J. Aczél, A..................... 129 A4c Lay R.: A raktározás kihatása heringkonzervek minőségére a feldolgozás előtt* .................... 90 Moshonas, A­. G. és Shaw, P. E.: A grapefruitaroma illő tartalmi anyagai*................................... 152 Muhr, A. C.: A kártevők higiéniai jelentősége és irtásukra vonatko­zó útmutatások* ..................... 88 Müinch­berg, F., Tsompanidou, C. és Leskova, R.: Az orotsavnak a tej­ben előfordulására vonatkozó vizsgálatok*.............................. 196 Nakanishi, JA kristályosodás megakadályozása a csokoládéba bedolgozott szőlőcukor által*. . . 76 Nedelkovits, J. 1. Törley, D............ 179 Nikodémusz, I. és m társai: Húské­szítmények mikroflórájának vizs­gálata Kubában ...................... 305 Noske, O. 1. Aczél, A..................... 129 Obrusiewicz, LA. Janicki, J* .... 196 Ojtozy, K.: Halkészítmények minő­ségének alakulása 1971. évben.. 159 Örsi, F. 1. Törley, D....................... 179 Parkash, S. J. Jennes, R.* ........... 44 Penner, H.: Citrus-gyü­mölcsök ter­melésének fejlesztése* ............. 56 Pozsárné, Hajnal, K. J. Vámosné, Vigyázó, L.................................. 31 Rajky, A. és Vajda, ().: Korszerű laboratóriumi műszerek a Lip­csei Vásáron.............................. 321 Rakovszky, L.: Szabálysértési eljá­rások tapasztalatai ................... 318 Ravasz, L.: Minőségvédelmi oktatás az élelmiszer- és vegyiáru nagy­kereskedelmi vállalatoknál .... 329 Reichert, J. E. J. Heidtmann, R. H.* 91

Next