Élelmiszervizsgálati Közlemények 19. (1973)

Névmutató

2 NÉVMUTATÓ Aczél, A. J. Téren, J................... 91 Alumdov, F. G.: Ásványi műtrá­gyák hatása a karfiol minőségére Azerbajdzsánban* .............. 355 Aliu­dov, F. G., Hanmamedov, A. J. ................................... Műtrágyák hatása a paradicsom minőségére és eltarthatóságára* 355 Anastassopoulos, D. 1. Papavassi­liou, JA ................................... 292 Andonova, E. 1. Stefanova-Kon­dratenko, MA ...................... 76 Antal, I Király László emlékeze­tére (1923-1973) .................... 231 Árvai, S.: Gabonaipari termékek minősége a hatósági élelmi­szerellenőrző és vegyvizsgáló­intézetek vizsgálatai alapján, 1972. évben ............................. 139 Bakuradze, N. S. 1. Tschogowadse, S. KA ..................................... 94 Barát, Á. J. Szilasné, Kelemen, M. 161 Bálás, T.: A szeszről szóló új jogi szabályozásról ........................ 287 Bende, E. és Szabó, A.: A tej kálium és kalcium tartalmának közvet­len meghatározása lángfoto­méterrel ................................... 77 Bende, E. és Szabó, A.: Gyümölcs­­szörp lé­ arányának vizsgálata káliumtartalom méréssel .... 331 Bende, E 1. Szabó, A.: ......... . 249 Bende, A.. 1. Szabó, A.: .............. 223 Berezvai, F. és Horváth A tej és tejtermékek minőségének alakulása a Budapesti Hús- és Tejvizsgáló Felügyelőség 1972. évi ellenőrző vizsgálatai alapján 241 Berliant, A. P. 1. Szolovjeva, E. IA 308 Biró, G.: 20 éves a Húsipari Állat­orvosi Ellenőrző Szolgálat .. 295 Blü­her, H., Hermann, H., Wolf, J. és Raeuber, H. J.: A kon­zisztenciával ekvivalens „fajla­gos alakváltoztatási munka” és a penetrométeres mérések közötti összefüggés* .............. 326 Brandt, P. 1. Franzke, CA.......... 90 Calverley, R. 1. Duden, RA.......... 240 Ciberman, I. B. 1. Szolovjeva, E. IA 308 Cohen, H. 1. Pettinati, D*.......... 286 Czuczy P. és Pintér,­­.. Ciklamátok meghatározása egyéb ciklamát­­tartalmú készítményekben .. 97 Czuczy, P. J. Pintér, 1.................. 29 Danilov, M. M., Schewtschenko, W. W., Dubskaja, L. N.: Egyes minőségi jellemzők változása az élő hal haltárolókban való tá­rolásánál* ............................... 76 Danilow, M., Schewtschenko, W. és Dubskaja, L.: Fagyasztott halak minőségének változásai hosszabb ideig tartó tárolás során* ..................................... 326 Dembizkij, A. D. 1. Tschogowadse, S. KA ....................................... 326 Dimitracopoulos, G. 1. Papavassi­liou, JA ................................. 292 Dobos, Kovács M. 1. Wagner, A.: 133 Dobskaja, L. 1. Danilow, MA . . . 326 Dömsödi F. és Hegyesi, L.: Élelmi­szerek kloridtartalmának mer­­kurimetriás meghatározása po­­tenciometriás végpontméréssel 321 Dobskaja, L. N. 1. Danilow, M. MA 76 Duden, R., Fricker, A., Calverley, R., Park, J. H., Rios, V. M., Benzoesav, szorbinsav és PHB- észter rétegkromatográfiás el­választása és remissziós-foto­­méteres meghatározása* .... 240 Eduado Otero Y Rodriguez 1. Niko­demusz, I................................. 257 Ehlies, H., Hammerling, A.: 60% nyersárpa-hányad feldolgozá­sának tapasztalatai a sörgyár­tásban* ................................... 344 Engert, I. J. Rodler,­­.................... 153 Feldman, A. L. és mtsai: Zöldség­konzervek dúsítása fehérje hidrolizátumokkal* .............. 348 Ferdiland, D.: Eljárás és beren­dezés darabos termékek kon- III

Next