Élelmiszervizsgálati Közlemények 19. (1973)
Névmutató
2 NÉVMUTATÓ Aczél, A. J. Téren, J................... 91 Alumdov, F. G.: Ásványi műtrágyák hatása a karfiol minőségére Azerbajdzsánban* .............. 355 Aliudov, F. G., Hanmamedov, A. J. ................................... Műtrágyák hatása a paradicsom minőségére és eltarthatóságára* 355 Anastassopoulos, D. 1. Papavassiliou, JA ................................... 292 Andonova, E. 1. Stefanova-Kondratenko, MA ...................... 76 Antal, I Király László emlékezetére (1923-1973) .................... 231 Árvai, S.: Gabonaipari termékek minősége a hatósági élelmiszerellenőrző és vegyvizsgálóintézetek vizsgálatai alapján, 1972. évben ............................. 139 Bakuradze, N. S. 1. Tschogowadse, S. KA ..................................... 94 Barát, Á. J. Szilasné, Kelemen, M. 161 Bálás, T.: A szeszről szóló új jogi szabályozásról ........................ 287 Bende, E. és Szabó, A.: A tej kálium és kalcium tartalmának közvetlen meghatározása lángfotométerrel ................................... 77 Bende, E. és Szabó, A.: Gyümölcsszörp lé arányának vizsgálata káliumtartalom méréssel .... 331 Bende, E 1. Szabó, A.: ......... . 249 Bende, A.. 1. Szabó, A.: .............. 223 Berezvai, F. és Horváth A tej és tejtermékek minőségének alakulása a Budapesti Hús- és Tejvizsgáló Felügyelőség 1972. évi ellenőrző vizsgálatai alapján 241 Berliant, A. P. 1. Szolovjeva, E. IA 308 Biró, G.: 20 éves a Húsipari Állatorvosi Ellenőrző Szolgálat .. 295 Blüher, H., Hermann, H., Wolf, J. és Raeuber, H. J.: A konzisztenciával ekvivalens „fajlagos alakváltoztatási munka” és a penetrométeres mérések közötti összefüggés* .............. 326 Brandt, P. 1. Franzke, CA.......... 90 Calverley, R. 1. Duden, RA.......... 240 Ciberman, I. B. 1. Szolovjeva, E. IA 308 Cohen, H. 1. Pettinati, D*.......... 286 Czuczy P. és Pintér,.. Ciklamátok meghatározása egyéb ciklamáttartalmú készítményekben .. 97 Czuczy, P. J. Pintér, 1.................. 29 Danilov, M. M., Schewtschenko, W. W., Dubskaja, L. N.: Egyes minőségi jellemzők változása az élő hal haltárolókban való tárolásánál* ............................... 76 Danilow, M., Schewtschenko, W. és Dubskaja, L.: Fagyasztott halak minőségének változásai hosszabb ideig tartó tárolás során* ..................................... 326 Dembizkij, A. D. 1. Tschogowadse, S. KA ....................................... 326 Dimitracopoulos, G. 1. Papavassiliou, JA ................................. 292 Dobos, Kovács M. 1. Wagner, A.: 133 Dobskaja, L. 1. Danilow, MA . . . 326 Dömsödi F. és Hegyesi, L.: Élelmiszerek kloridtartalmának merkurimetriás meghatározása potenciometriás végpontméréssel 321 Dobskaja, L. N. 1. Danilow, M. MA 76 Duden, R., Fricker, A., Calverley, R., Park, J. H., Rios, V. M., Benzoesav, szorbinsav és PHB- észter rétegkromatográfiás elválasztása és remissziós-fotométeres meghatározása* .... 240 Eduado Otero Y Rodriguez 1. Nikodemusz, I................................. 257 Ehlies, H., Hammerling, A.: 60% nyersárpa-hányad feldolgozásának tapasztalatai a sörgyártásban* ................................... 344 Engert, I. J. Rodler,.................... 153 Feldman, A. L. és mtsai: Zöldségkonzervek dúsítása fehérje hidrolizátumokkal* .............. 348 Ferdiland, D.: Eljárás és berendezés darabos termékek kon- III