Élelmiszervizsgálati Közlemények 27. (1981)

Névmutató

Pallák L.-né: Ankét a Fővárosi Tanácsnál az élelmiszerek mi­nőségéről ................................ 81 Rácz E.: „Objektív élelmiszer­vizsgálati módszerek fejlesz­tése” c. kutatási beszámolók (1.)................................... 109 Rácz E.: „Objektív élelmiszer­vizsgálati módszerek fejlesz­tése” c. kutatási beszámolók 2. rész: 1980 .......................... 210 Ramon F. Z. Nagy T.-né......... 69 Reimerdes E., M., Macht S.: Sok komponensű rendszerek fe­hérjemeghatározása különös tekintettel a kazeinre* ........ 216 Rigó J. I. Horváthné Mosonyi M. 199 Rihs S. 7. Schneider H........ 166 Sakurai H. 7. Sugawara S........ 167 Schneider H., Huni R., Rihs S.: Szarvasmarha- takarmányok lehetséges aflatoxin kontami­nációjának vizsgálata: mód­szertan és eredmények* .... 166 Schneyder J.: Táblázat víz-alko­hol keverék alkoholtartalmá­nak meghatározására 0-30 tf % alkoholtartalomig, 20/20 relatív sűrűségmérés alapján* 167 Selmeci Gy., Hanusz B.: Alma­sav és tejsav gyors kimutatása meghatározása borokból .... 135 Smied I. Z. Lásztity R........ 113 Somogyi V., Andre L.: Színmé­rés, színkülönbség meghatáro­zás problémái gyorsfagyasz­tott parajkrémnél ............... 61 Stegemann H. 7. Makien A........ 168 Sugawara S., Kobaki U., Sakurai H.: Tanulmányok a dohány­minőség kémiai értékelésé­hez. ........................................... 167 Suihko M. 7. Kuusi T.............. Sulkowska J. 7. Pazóta Z.......... Sü­meghyné Kerezsi N. 7. Gajzágó­­. 173 Szabó S. A.: 5 év a dubnai Atom­kutató Intézetben ................... 159 Szakál S.: A húsipari termékek higiéniai „minőségével” kap­csolatos fővárosi tapasztala­tok az ötödik ötéves terv idő­szakában ................................ 139 Szaracseva L. A. 1. Boljsakov A. Sz....................................... 267 Szarvas T.: Korszerű élelmiszer mintavételi eljárás kialakítá­sának feltételei ..................... 13 Tobekhia M. M., El-Kady S. A., Ammar K. A.: Étkezési nyers­rost előállítása a búzakorpa fizikai kezelésével ............... 307 Takó É.: Az élelmiszerek minősé­gének 1981. évi alakulása és az élelmiszer-ellenőrzés tapasz­talatai ..................................... 89 Temesvári M., Párkány­né Gyár­fás A., Vámosné Vigyázó Módszer a kukorica peroxidáz­­aktivitásának meghatározá­sára ........................................ 147 Tenhunem J. 7. Kuusi T........... 281 Tivri T. 7. Kuusi T.................. 281 Thompson N. P. 7. Wheeler W. B. 215 Ugrinovits M.: Kjeldahl-féle nit­rogén meghatározás különböző katalizátorokkal* ................. 166 Vajda D. 7. Draskovits 1........... 195 Vámosné Vigyázó L. 7. Gajzágó I. 173 Vámosné Vigyázó L. 7. Pálosiné Szánt­hó V.­............................ 187 Vámosné Vigyázó L. 7. Temes­vári /...................................... 147 Veres D. P. 7. Chiba M*......... 215 Wheeler, D. P., Thompson N. P.: Peszticidek extrakciós hatás­foka különböző minták esetén: jelzett benomyl extrakciója mustár növényből és retekből* 215 Wreede I. 7. Makien A*........ 168 Zala P., Klatsmányi J.: Pálinkák metilalkohol-tartalm­ának gáz­kromatográfiás meghatározása 155 Zsigmond A., 7. Lásztity R. ... 113 A *-gal jelzett dolgozatok referátumok. V

Next