Élelmiszervizsgálati Közlemények 29. (1983)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Bajzái, J.: Egy új szintetikus pietroid a Cypermetrin maradékainak alakulása néhány gyümölcsfajtán ..................... 125 Bata, Á., Ványi, A. és Lásztity, R.: Mikotoxin vizsgálat élelmiszerekben. V. Néhány fusariotoxin párhuzamos kimutatása gázkromatográfiával ___ 189 Békés, F. I. Zsigmond, A.: ___ 33 Békés, F. I. Zsigmond, A.: ___ 107 Borsos, J.: Szabad műszer-kapacitások hasznosítási lehetőségei ...................................... 104 Bozó, Á.: Aranyi Endre emlékezetére .................................... 3 Butti, E. 7. Visi, Gy................... 63 B. Magyari, Á. 1. Siska, E. ... 177 Csapó, J.: Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok ciszteintartalmának meghatározására ioncserés oszlop-kromatográfiával ............................. 163 Cserna, G.. Kemény, G............ 147 Csiba, A. és Nagy, F.: Mikroszámítógépek alkalmazása vendéglátóipari ellenőrzésben ... 279 Czeglédi Jankó G., Mihályi, Gy. és Körmendi, L.: A szalicilsavas nitrátmeghatározási módszer vizsgálata hosszú érlelésű húsipari készítményekben ........................................ 17 Englert, D. Z. Siska, E................ 177 Fábry, Z., Perecsényi, E. és Kántor, D.: Kálcium és kálciummeghatározási módszerek öszszehasonlítása ideális modell, ill. hamumintákból készített oldatokban............................ 25 Fekete, G. 1 .Wagner, A................ 173 Finta, G. és Havas, F.: Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban ............................ 135 Gomola, Gy.: Jogszabályfigyelő 105 Havas, F. 7. Finta, G.................... 135 Kacskovics, M.: Az Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek IV. Tudományos Konferenciája ............................... 77 Kántor, D. 7. Fábry, Z............... 25 Kántor, D. 7.Wittmann J........... 157 Kántor, D.: Néhány technikai eszköz alkalmazási lehetősége 235 Kántor, D. T., Pintér, V., Nágel, V. és Perecsényi, E.: Táptalaj összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbaktérium számának meghatározására ........................................ 207 Kasziba, K. Z. Kemény, G........... 147 Kemény, G., Pokony, T., Cserna, G. és Kasziba, K.: Pörkölt kávé nedvesség- és olajtartalmának közeli infravörös reflexiós (NIR) spektroszkópiai meghatározása INFRARAPID 31 készülékkel............................. 147 Klatsmány, J. és Zala, P.: Tonik üdítőitalok kinintartalma gázkromatográfiás meghatározásának tapasztalatai......... 49 Kottász, J.: Beszámoló az ÉVIKE 1981. évi XXVII. kötetéről .......................................... 5 Kottász, J.: Vas Károly emlékezetére .................................... 1 Körmendi, L. Z. Czeglédi Jankó, G.............................................. 17 Lásztity, R., Békés, F., Zsigmond, A., Smied Z. és Merész, P.: Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata II. Turbidimetriás zsírmeghatározás alkalmassági lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben ......................... 109 Lásztity, R. Z. Bata, Á................. 189 III