Élelmiszervizsgálati Közlemények 29. (1983)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Bajzái, J.: Egy új szintetikus pietroid a Cypermetrin mara­dékainak alakulása néhány gyümölcsfajtán ..................... 125 Bata, Á., Ványi, A. és Lásztity, R.: Mikotoxin vizsgálat élel­miszerekben. V. Néhány fusa­­riotoxin párhuzamos kimuta­tása gázkromatográfiával ___ 189 Békés, F. I. Zsigmond, A.: ___ 33 Békés, F. I. Zsigmond, A.: ___ 107 Borsos, J.: Szabad műszer-kapa­citások hasznosítási lehető­ségei ...................................... 104 Bozó, Á.: Aranyi Endre emléke­zetére .................................... 3 Butti, E. 7. Visi, Gy................... 63 B. Magyari, Á. 1. Siska, E. ... 177 Csapó, J.: Gyors módszer élel­miszerek és takarmányok cisz­­teintartalmának meghatáro­zására ioncserés oszlop-kroma­tográfiával ............................. 163 Cser­na, G.­­. Kemény, G............ 147 Csiba, A. és Nagy, F.: Mikroszá­mítógépek alkalmazása ven­déglátóipari ellenőrzésben ... 279 Czeglédi Jankó G., Mihályi, Gy. és Körmendi, L.: A szalicil­savas nitrátmeghatározási módszer vizsgálata hosszú ér­­lelésű húsipari készítmények­ben ........................................ 17 Englert, D. Z. Siska, E................ 177 Fábry, Z., Perecsényi, E. és Kán­tor, D.: Kálcium és kálcium­­meghatározási módszerek ösz­­szehasonlítása ideális modell, ill. hamumintákból készített oldatokban............................ 25 Fekete, G. 1 .Wagner, A................ 173 Finta, G. és Havas, F.: Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban ............................ 135 Gomola, Gy.: Jogszabályfigyelő 105 Havas, F. 7. Finta, G.................... 135 Kacskovics, M.: Az Élelmiszer­ellenőrző és Vegyvizsgáló In­tézetek IV. Tudományos Kon­ferenciája ............................... 77 Kántor, D. 7. Fábry, Z............... 25 Kántor, D. 7.Wittmann J........... 157 Kántor, D.: Néhány technikai eszköz alkalmazási lehetősége 235 Kántor, D. T., Pintér, V., Nágel, V. és Perecsényi, E.: Táptalaj összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbakté­­rium számának meghatározá­sára ........................................ 207 Kasziba, K. Z. Kemény, G........... 147 Kemény, G., Pokony, T., Cserna, G. és Kasziba, K.: Pörkölt ká­vé nedvesség- és olajtartalmá­nak közeli infravörös reflexiós (NIR) spektroszkópiai meg­határozása INFRARAPID 31 készülékkel............................. 147 Klatsmány, J. és Zala, P.: Tonik üdítőitalok kinintartalma gáz­kromatográfiás meghatározá­sának tapasztalatai......... 49 Kottász, J.: Beszámoló az ÉVI­KE 1981. évi XXVII. köteté­ről .......................................... 5 Kottász, J.: Vas Károly emléke­zetére .................................... 1 Körmendi, L. Z. Czeglédi Jankó, G.............................................. 17 Lásztity, R., Békés, F., Zsigmond, A., Smied Z. és Merész, P.: Egyes élelmiszerek zsírtartal­mának meghatározására szol­gáló gyors eljárások vizsgálata II. Turbidimetriás zsírmeg­határozás alkalmassági lehető­ségeinek vizsgálata tejipari termékekben ......................... 109 Lásztity, R. Z. Bata, Á................. 189 III

Next