Élelmiszervizsgálati Közlemények 51. (2005)

2005 / 1. szám

s Élelmiszervizsgálati Közlemények A­z Élelmiszerminőség - Élelmiszerbiztonság A TARTALOM Biró György és Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyag­összetételű,­­ „szívbarát” - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere................................................................. 3 Moira Hilliam: Lehetőségek a „szívbarát” ételek és italok fejlesztésében....................................................................................... 23 Popovics Anett: A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek ismertségének fokozása a közösségi marketing eszközeivel......... 29 Mikrobiológiai levegőmonitorozás az élelmiszeriparban: IMA és Sed-Unit, egyszerű és megbízható új koncepció a gyakorlatban......................................................................................... 40 Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről .......... 45 2004. évi tartalomjegyzék ........................................................................ 63 Külföldi rendezvénynaptár ........................................................................ 64 LI. kötet 2005. 1. füzet

Next