Élelmiszervizsgálati Közlemények 4. (1958)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította : Moldvai Rezső Anderson J. A. : 1. Cunningham D. K.—Geddes W. F........................................ 42 Anderson J. A. : 1. Cunningham D. K.—Geddes W. F.*..................................... 138 Auber L. : 1. Végh A* ................................ 273 Bajnok I. : Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata* ............................................. 242 Báthory P.—Csaba K. : Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai* .................. 195 Baumgartner H. : Csomagoláshoz használt műanyagok mikrobiológiai vizsgálata ............................................. 208 Berky F. : A dohány penészesedésének objektív vizsgálata katalázaktivitás alapján. ............................ 236 Berliner : 1. Vlodavec ............................. 41 Cunningham D. K.—Geddes W. F.—Anderson J. A. : Búza, árpa, rozs és zab fehérjéinek lecsapása hangyasavas oldatból különböző sókkal . . 42 Cunningham D. K.—Geddes W. F.—Anderson J. A. : Búza, árpa, rozs és zab rugalmas (kohéziv) fehérjéi és azok kémiai tulajdonságai................ 138 Csaba K. : 1. Báthory P. ........................... 195 De Lange P.—Hintzer H. M. R. : Vizsgálatok búzafehérjéken. I. A búzafehérjék látszólagos szulfhidriltartalmának polarográfiás meghatározása ............................ 42 De Lange P.—Hintzer H. M. R. : Vizsgálatok búzafehérjéken. II. A szulfhidrilcsoportok és a diszulfidkötések jelentősége a sütőképesség szempontjából .................................................. 90 Doerffel K. : Soranalízisek helyességének ellenőrzése ................................... 263 Doyle C. Udy : Búzalisztek proteinjeinek és poliszacharidjainak egymásra hatása ............................................. 137 Dragon G. : Adalék gátló anyagok kimutatására tejben tetrazoliumsónak, mint indikátornak alkalmazásával és a megkülönböztetés további lehetősége Klugver erjedéspróba segítségével 211 Fábri I. : 1. Vas K.* ..................................... 49 Falkenhan W. Módosítotterber eljárás a kazein zsírra 1 ь Imának meghatározására ............................. 210 Ferrari C. G.—1 och B. R. : Proteolitikus enzimek vizsgálata zselatin viszkozitás változásának mérésével ................ 90 Feuge R. O. : 1. Lonegren N. V.—Guica N. A.......................................................... 210