Élelmiszervizsgálati Közlemények 8. (1962)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Adrian, J A tartósítás hatása a tojások tápértékére. .............................. 133 Almási, E., Molnár, D.: Gyorsfagyasztott gyümölcsök bámulása II. Polifenolok minő­ségi kimutatása ......................... 99 Ault, R. G.: Arzénmeghatározás malátázás­iig hoz használt szénben* ........ 132 Bálint, K., I. Török, G., Nagy, Gy.* ........... 304 Barbieri, G., Rosso, S.: Tonhalkonzervek hibás doboz­zárása* ......................................... 192 Bátyai, G.: Beszámoló a szegedi élelmiszer­ipari ankétről ........................... 290 Bátyai,­­ Háztartásvegyipari és kozmeti­kai cikkek ellenőrzése és vizsgá­lata során szerzett tapasztalatok 241 Bellucci, G.: I. Forretta, A* ......................... 367 Bellucci, G.: I. Poretta, A* ........................... 192 Berezin, L. D., Pogodina, L. G.: Floroglucin-merkurimetriás in­dikátor* ....................................... 130 Berki, F.: Megfigyelések a vanillincukor el­színeződésével kapcsolatban ... 115 Bíró, G.: Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére ................................... 171 Braunsdorf, R.: Szójás tésztaneműek vizsgálata és megítélése* ......... 190 Bresshauer, G.: I. Wucher pfennig, K* ............. 371 Brücki, J., Graub, R.: A malátaextrakt cukortartalmá­nak papírkromatográfiás vizsgá­lata* ............................................. 73 Brunner, M., I. Pentschler, H., Tenner, HA 187 Buriel-Marti, F., Gallego Andreu, R.: Cink kromatográfiás-kolori­­metriás mikromeghatározása* .. 129 Chichester, C. O.,­­ I. Miller, M. W.* .................... 193 Cseleszky, V., Nagy, F Antioxidánsok kimutatása külön­böző polietilénfajtákban. .... 304 Cseleszky, V­I. Soh­ár, P.-né ........................... 253 Csehi, G., I. Ojtozy, K.-né ......................... 167 Csizmadia, Gy., Lóránt,­­ Autoszifon palackhoz való szén­­dioxidos patronok vizsgálata .. 227 Dávid, G. I. Gyarmati, L., Kovács, J......... 153 Davidek, J.: Flavonok oszlopkromatografálá­­sához használt poliamidtöltet­ről*............................................... 185 Deshusses, J Pörkölt kávé, cikória, oldható ká­­véextrakt és pótkávék hangya­savtartalma*............................... 187 Dickinson, D., Raven, T. : Homok eperkonzervekben* ... 189 Diermair, W., Maier, G.: Boranalitikai közlemények I. Közlemény. A kalcium, magné­zium és borkősav meghatározása borban* ..................................... 370 Feran, R., Govignon, M.: Összefüggés az étolajok szabad zsírsavai és íze között*............ 190 Fincke, A.: A cukor és édességáruk* ........ 72 Ferretta, A., Bellucci, G.: Vas meghatározása élelmiszer­­konzervekben* ........................... 367 3

Next