Élelmiszervizsgálati Közlemények 10. (1964)

Névmutató

2 NÉVMUTATÓ Összeállította: dr. Moldvai Rezső Acker, L.: A modern analitika mint az élelmiszertudomány segítője* . 166 Acker, L. és Greve, H.: A szterinek vizsgálata tojásos tésztákban és kvantitatív meg­határozásuk. I.* ........................ 161 Adda, J.: Antioxidánsok és a tejtermékek konzerválása* .............................. 226 Albanese, F.: Koffeinmentes kávéextrakt új gyors koffeinmeghatározási módszere* ...................................... 335 Áldor, T.: I. Szőke K* .................................... 230 Áldor T.: I. Szőke S-né* ................................. 113 Aleszkovszkij, V., B., Kovalycov, V., A., Fedorov, I. N., és Cilpljat­­nikov, D., P.: Automatikus elemző víz oxi­géntartalmának meghatározá­sára* ..................................................... 229 Almás­­, E.: Élelmiszerek gyorsfagyasztása* 332 Andae, N.: I. Hermann J* ...................... 325 Andersen, B.: A sajtok klorid-ion tartalmának direkt meghatározása potencio­metrikus úton* ............................... 159 Andrejevszkaja, L.: Tej fehérjetartalmának refrak­­tométeres meghatározása* ... 225 Aristova, V., Makarina, N.: Tiobarbitursavas próba a tej­­zsír minőségének megítélésére* 160 Babel, W.: I. Bergandel, E*............................ 329 Bányai, J.: Kémiai indikátorok*.................... 106 Barabás, J. és Kobler, Gy.: Optikai műszerek* .................. 219 Barcsay, J.: Táblázatok az alkoholtartalom­nak a 10 C°-től 40 C°-ig terjedő hőmérséklet-intervallumban mért fajsúlyból való kiszámí­tására ......................................... 295 Barraud, C.: I. Wolff, R* ........................... 227 Bartels, H. és Gering, J.: Húskészítmények víz- és zsír­­tartalmának meghatározására szolgáló gyorseljárás vizsgálata* 321 Bártfay, J.,J: ..................................... Bátyai, J., Peli, A.:*................. 329 Fogpépek állományának vizs­gálata ........................................ 289 Bátyai, J.: Fürdősók és fürdőtabletták vizs­gálata ................................. 25 Bátyai, J.: XXXV. Nemzetközi Vegyipari Kongresszus............................... 304 Bátyai, J.: Országos Szárazárugyártási Ankét Szegeden ...................... 147 Bauer, J.: I. Drux, A*............................. 230 Baumgartner, H.: Át tudnak-e nőni penészgom­bák pergamentpapiroson?* .. 320 Baumgartner, H. és Secziskor­c.: Dobozkonzervek tartalmának megváltozása hosszabb raktáro­zás folyamán* ................. 320 Beckman, J.: I. Guthenberg, H.* ................. 150 Behova, E.: I. Davidov, R* ............................... 225 4

Next