Élelmiszervizsgálati Közlemények 14. (1968)
Névmutató
NÉVMUTATÓ összeállította: Moldvai Rezső Acker, L. J. Schmitz, H* .......... 143 Bálint, J.: Vizsgálatok a Teológiai tulajdonságok és szabad aminosavak meghatározására a kubai sajtgyártásban ............................. 190 Barney, N. J. E. J. Rosebrook D. D* ................................... 327 Bátyai, J. és Nővé, L.: Gyümölcspálinkák cianidtartalmának közvetlen merkurimetriás meghatározása .......... 176 de Becze, G. I., Smith, H. F. és Vaughn, T. E.: Gázkromatográfia szerepe pálinka vizsgálatában és ellenőrzésében. ............................ 205 Berger-Grüner, M.: A riboflavin- és a nikotinsavtartalom megváltozása a trappistasajt előállítása folyamán* 324 Berndorferné Kraszner É. 1. Telegdy Kováts L* .................... 84 Blattina, I., Manouskova, I. és Davidek, J.: Spektrofotométeres tokoferolmeghatározás olajokban vékonyréteges kromatográfiás elválasztás után* ...................... 56 Blazovich M. J. Spanyor, P.. ... 94 Bolin, H. R. és Nury, F. S.: Aszalt gyümölcsök nedvességtartalmának refraktométeres gyors meghatározása* .......... 36 Benner, L. 1. Duggan, M*.......... 57 Braal, B. és Nyman, M.: A szójabab és repcemagolaj íze* ............................................. 143 Brunelle, R. L. 1. Hoffmann, R. M* 269 Brunelle, R. L., Schoeneman, R. L. és Martin, G. E.: Nem illó savak meghatározása borban, trimetilszilán származékuk gázkromatográfiás szétválasztásával* ........................ 203 Burkhardt, R.: Fenolos vegyületek elektroforézise italokból* .......................327 Burkhardt, A. 1. Günther, F*___ 56 Cockburn, A. 1. Montgomery, H. A. C*............................................. 83 Cserháti, T.: Tejtompítás ellenőrzése differenciál spektrofotometria segítségével ............................. 289 Cupric, Z. 1. Miric, M* ............ 129 Daghir, S. 1. Maleki, M.*.......... 323 Davidek, J. 1. Blassana, I*........ 56 Dévai, A. 1. Telegdy Kováts L. ... 84 Dono, J. M. 1. Owades, J. L......... 144 Dono, J. M. 1. Owades, J. L.........328 Drawert F., Heimann G. ,W.: Különböző konyakok gázkromatográfiás összehasonlítása............. 45 Duggan, M. és Benner L.: Növényi nyersanyag azonosítása fenolos vegyületei segítségével* .... 57 Dupaine, D. 1. Schrob, R*.......... 36 Dupaine, D. 1. Schrob, R* .......... 46 Dustrmann, J. H.: Hidrogénperoxidmérések szelíd gesztenye (Castanea sativa M.) mézanyagaiból gyűjtött mézben.* ................... 324 Dworschák, E. és Erdélyi, Lné: Kísérlet gyümölcslevek és dzsemek hőkezeltségének jellemzésére hidroximetil-furfuroltartalmuk alapján .................. 121 2 Élelmiszervizsg. Tárgymutató 3