Élelmiszervizsgálati Közlemények 14. (1968)

Névmutató

NÉVMUTATÓ összeállította: Moldvai Rezső Acker, L. J. Schmitz, H* .......... 143 Bálint, J.: Vizsgálatok a Teológiai tulaj­donságok és szabad aminosavak meghatározására a kubai sajt­gyártásban ............................. 190 Barney, N­. J. E. J. Rosebrook D. D* ................................... 327 Bátyai, J. és Nővé, L.: Gyümölcspálinkák cianidtar­­talmának közvetlen merkuri­metriás meghatározása .......... 176 de Becze, G. I., Smith, H. F. és Vaughn, T. E.: Gázkromatográfia szerepe pá­linka vizsgálatában és ellen­őrzésében. ............................ 205 Berger-Grüner, M.: A riboflavin- és a nikotinsav­­tartalom megváltozása a trap­pistasajt előállítása folyamán* 324 Berndorferné Kraszner É. 1. Te­legdy Kováts L* .................... 84 Blattina, I., Manouskova, I. és Davidek, J.: Spektrofotométeres tokoferol­­meghatározás olajokban vé­konyréteges kromatográfiás el­választás után* ...................... 56 Blazovich M. J. Spanyor, P.. ... 94 Bolin, H. R. és Nury, F. S.: Aszalt gyümölcsök nedvesség­­tartalmának refraktométeres gyors meghatározása* .......... 36 Benner, L. 1. Duggan, M*.......... 57 Braal, B. és Nyman, M.: A szójabab és repcemagolaj íze* ............................................. 143 Brunelle, R. L. 1. Hoffmann, R. M* 269 Brunelle, R. L., Schoeneman, R. L. és Martin, G. E.: Nem illó savak meghatározása borban, trimetilszilán szárma­zékuk gázkromatográfiás szét­választásával* ........................ 203 Burkhardt, R.: Fenolos vegyületek elektrofo­rézise italokból* .......................327 Burkhardt, A. 1. Günther, F*___ 56 Cockburn, A. 1. Montgomery, H. A. C*............................................. 83 Cserháti, T.: Tejtompítás ellenőrzése diffe­renciál spektrofotometria se­gítségével ............................. 289 Cupric, Z. 1. Miric, M* ............ 129 Daghir, S. 1. Maleki, M.*.......... 323 Davidek, J. 1. Blassana, I*........ 56 Dévai, A. 1. Telegdy Kováts L. ... 84 Dono, J. M. 1. Owades, J. L......... 144 Dono, J. M. 1. Owades, J. L.........328 Drawert F., Heimann G. ,W.: Kü­lönböző konyakok gázkromatog­ráfiás összehasonlítása............. 45 Duggan, M. és Benner L.: Növé­nyi nyersanyag azonosítása feno­los vegyületei segítségével* .... 57 Dupaine, D. 1. Schrob, R*.......... 36 Dupaine, D. 1. Schrob, R* .......... 46 Dustrmann, J. H.: Hidrogénpero­­xidmérések szelíd gesztenye (Cas­­tanea sativa M.) mézanyagaiból gyűjtött mézben.* ................... 324 Dworschák, E. és Erdélyi, Lné: Kísérlet gyümölcslevek és dzsemek hőkezeltségének jel­lemzésére hidroximetil-furfurol­­tartalmuk alapján .................. 121­ 2 Élelmiszervizsg.­­ Tárgymutató 3

Next