Élelmiszervizsgálati Közlemények 15. (1969)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Aczél, A.: Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata ........................................ 35 Aczél, A.: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. Karotinoidok változása tárolás folyamán ..................... 246 Ammicco,C.. Silano, V.* .......... 228 Andreotti, R. és Ferlenghi, P Néhány élelmiszer gyorsfagyasztása folyékony nitrogénnel — a fagyasztás gyorsaságának befolyása* ...................................... 284 Arneth, W. J. Thaler, HA ............. 184 Assenat, L.: Tanulmány tejek és sajtok azonosítására poliakrilamid-gél elektroforézissel*..................... 45 Ballschmieter, H. M. B.: Különböző módszerekkel végrehajtott összehasonlító élelmiszer víztartalom vizsgálatok* .. 313 Bandi, E. E.: A klórdioxid felhasználási lehetőségére vonatkozó vizsgálatok fürdővíz csírátlanítása céljából* 383 Baron, F. I. Csonti, F.................. 234 Becker, G. J. Eisenbrand, JA....... 338 Békés,.. Baktériumi törzsek proteináz termelésének vizsgálata........... 273 Békés, 1. 1. Gál, 1......................... 208 Belitz, FI. D. 1. Schormüller, JA. . 48 Bergner, K. G. és Miethke, H.: Élelmiszerek fémfelvétele fémi használati tárgyakból: II. Használati tárgyak ónozásának ólomtartalma*......................... 133 Bernatowitz, B. J. Szmelich, WA. . 381 Bhattacharya, K. R. Indad Haraswamy, Y. M.: Az előfőzött nyersrizs szárításának hatása a hántolási tulajdonságokra* .................................. 114 Biacs, P. 1. Bíró, E........................ 156 Bíró, E. és Biacs, P.: Az infravörös spektroszkópia alkalmazása nagymolekulájú zsírsavak vizsgálatára.................. 156 Bíró, G.: Az Escherichia coli meghatározásának problémái az élelmiszerbakteriológiában ............... 229 Blazovich, M. és Spanyár P.: Kapszaicin-meghatározási módszer kidolgozása oleorezin és más nagy hatóanyagtartalmú készítmények minősítésére .... 358 Bond, J. FA. Salvin, HA......... 383 Bonderava, E. 1. Szoboleva, E.*. . . 41 Borkert, H. 1. Scharner, EA......... 43 Bourdet, A., Feistet, P.: Foszforvegyületek eloszlása különböző típusú búzalisztek fehérjefrakcióiban*................ 118 Boyd, H.: Malmok gázosításának új módszerei* ...................................... 115 Brandy, J. T. és Zagorski, J. A.: Enzimes glukóz meghatározás tanulmányozása keményítő hidrolizátumban* ................... 381 Brieskorn, J. H. és Wallenrauch, S.: Orotsavtartalom mint a tejhányad mértéke élelmiszerekben* 155 Bright, C. C. J. Pillsbury, H.C. . 272 Cerutti, G. és Maccarrone, A.: Paraffinozott és hagyományosan érlelt juhsajtok vizsgálata* 42 Chen, S. L., Cooper, E. J. és Gutmanis, F.: Aktív szárított élesztővédelem oxidativ károsodás ellen a raktározás folyamán*..................... 233 Chi Tao. Rita Pi* ........................ 312 Chikuma, G. I. Yamamoto, T.*. ... 43 Ciegler, A. J. Peterson, R. SA........381 Clementini, L. I. Maltese, PA .... 42 3