Élelmiszervizsgálati Közlemények 16. (1970)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Aczél, A.: Konzervipari folyama­tok rétegkromatográfiás köve­tése I. Zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában .. 9 Aczél, A.: Konzervipari folya­matok rétegkromatográfiás kö­vetése II. Adatok a „Szegedi halászlé” koleszterintartalmá­ról ............................................. 149 Aczél, A.: Konzervipari folyama­tok rétegkromatográfiás köve­tése III. Csonthéjas termésűek karotionid-tartalmának válto­zása a feldogozás és a tárolás során ......................................... 217 Adrian, J.: Az aflatoxinok. III. Fellépésük megakadályozásának és méregtelenítésük eszközei* . 263 Andreotti, R. és Casoli, U.: Szarvasgombák kémiai össze­tétele és konzerválási techno­lógiája* ..................................... 210 André L.: Borok sárgavérlugsó igényének meghatározása po­­tencio­metrikus titrálás alap­ján ............................................. 287 Árpin, N. J. Frasson, J. L...............264 A. J.-né és Stúr D.: Degusztációs pontozórendszer kidolgozása ci­garettabírálathoz ...................... 105 Barnes, C. J. I. Malanoski, A. J. 115 Bátyai, J., Miklya, J. és Nővé, L.: Húsipari termékek merkuri­­metriás kloridmeghatározásá­ról ................... 31 Bean, M. M. I. Mecham, D. K* .. 224 Beck, J.: Az édesipar nyerster­mék tárolása szilókban és táro­lótartályban* ......................... 50 Becker, E.: Műanyagok gázátbo­csátása* ................................... 252 Benard, P. I. Jouret, C.* .............. 113 Bernardini, E.: Olajok winterizá­­lása oldószerekkel* .................. 261 Berndorferné, Kraszner E.: Sza­bad ill. kötött tokoferolok és tokotrienolok meghatározásá­nak korszerű lehetőségei .......... 193 Biró, G. I. Mahfooz, G.................... 231 Blisnakova, L. I. Ivanov, S. A.* . . 261 Blomquist, V. H. I. Fernandez* . . 98 Bonner Duggan, M.: Gyümölcs flavonoidok vizsgálati mód­szerei: alkalmazás alma, körte és földieper flavonol vegyületei­re* ................................. 148 Borsi M.-né: Az MSZ 12257-68 „Tejjel készült kakaóital” és az MSZ 9435 — 60 „Kakaópor” szabványok minőségi követel­ményeinek összefüggése .......... 299 Bosund, I. és Garnot, B.: Zsír­hidrolízis fagyasztott herin­gekben ............................... 266 Bracco, U. és Masson, A.: Fehér foltok a kakaóban* .................. 50 Brown, M. S. I. Reeve, R. M.* .... 264 Burnett, J. L. I. Newton, R.T* . . 86 Burwig, D. I. Hiefner, R.* ............ 86 Casimir, X. J. I. Mitchell, R. S. .. 210 Casoli, U. I. Andreotti, R.* .......... 210 Chang, J. G. I. Hansen, P.M.P.* . 113 Chiara Aversa, M. I. Di Giacomo, A.* ............................................. 136 Cook, R. VF. I. Lamb, F.C.*.......... 263 Csanád I.-né és Kun I-né: Kenyér­félék térfogatának vizsgálata. A térfogat alsó határértékének megállapítása................. 99 Csont M. és Kismarton K.: Stron­­ciumhordozó leválasztási hatás­fokának meghatározása .......... 23 Delformo, G.: A tej kazeintartal­mának közvetett meghatáro­zására vonatkozó vizsgála­tok* ........................................... 114

Next