Élelmiszervizsgálati Közlemények 17. (1971)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Alexis, H. 1. Szotyori K.. .............. 101 Alifax, R.: Az elszappanosíthatatlan rész befolyása a vaj stabilitására és annak védelme aszkorbinsav által......................... 300 Allen, R. 1. Pohland, A.* .............. 312 Andrássy, É. 1. Szotyori, KA .... 101 de. Arguelles, M. I. В. 1. Nikodémusz, 1....................................... 283 Baker, R. I. 1. Vadehra, D. VA.. 254 Bánki, Gy. 1. Kádas, L................... 289 Bechevi, N.: Tojások frissességének megítélése tojássárgájuk ammóniatartalma alapján* . . 254 Békés, J.1. Gál, I.E....................... 225 Benk, E.: A nátrium- és káliumtartalom meghatározása nem természetes ciktromlevek és citromlésűrítmények felismerésére* ......................................... 304 Blazovich, M. J. Keveiné, Pichler, M................................................ 125 Bognár Vidné: Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata .. 83 Bolin, H. R., Guadagni, D. G., Porter, J. L. és Boyle, F. P.: Mazsola tárolhatósága különböző hőfokokon. ................... 296 Borsi Miklósné és Varga Györgyné: A turbidimetria elvén működő Milkotester zsírvizsgáló készülék tejipari alkalmazása.......... 157 Boulderies, I. P. 1. Fritsch,.* .. 222 Boyle, F. P. 1. Bolin, H. RA___ 296 Brümmer, I. M.: Lenmag minőségi jellemzői és lehetséges kéksavtartalom a kenyérben* ... 222 Cohen, S. és Lifshitz, A.: Olivák keserűanyagainak elkülönítése* 306 Corbin, H.: A gyümölcsökön viszszamaradt szervesen kötött ónnyomok elkülönítése és meghatározása* ............................. 114 Coussin, R. R. és Samish, Z.: Izraeli narancslé szabad aminosavai* ......................................... 304 Crncevic, V.: Hidroximetilfurfuroltartalom és kloraminérték gyümölcslevek minőségi megítélésekor*.......................................... 296 Dobos Kovács, M. J. Wagner, A. 71 Dono, I. M. J. Owades, IA.......... 309 Dworschak, E. J. W. Jures, E. .. 199 El-Waraki, A. 1. Foda, J. HA ... 304 Fábián, A. 1. Wagner, A................ 71 Farkas, J.: Szilárd élelmiszerek állományváltozásainak vizsgálata, különös tekintettel a besugárzott élelmiszerekre ......... 115 Farkas, J.: Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások .......... 183 Farkas, J. 1. Incze, ......................255 Foda, J. H., El-Waraki, A. és Zaida, M. A.: Előfőzés és szárítás hatása a klorofilinek feofitinné átalakulására zöldbabban* 304 Franke, J. 1. Wucher pfennig, LA . 198 Fassler, Ch.: A tej és a vaj A-vitamin- és3-karotintartalmára vonatkozó vizsgálatok, tekintettel svájci viszonyokra* .... 100 Franzke, Cl., Grunert, K. S. és Griehl, H.: A teobromin és a teofillin meghatározása maténban, kólában és kakaóban, továbbá azok teobromin- és teofillintartalma*........................... 312 Fritsch, I. és Bouldoires, I. P.: Besugárzott rizs tulajdonságai* . . 222 Gál, I. E. és Békés, I Élelmiszereink mikrobiológiai minőségvizsgálata gyors módszerekkel I. Szűrővizsgálati kísérletek rezazulinos redukcióval ................ 225 Garg, O. PA. Ney, H. KA.......... 300 2 T 3