Élelmiszervizsgálati Közlemények 17. (1971)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Moldvai Rezső Alexis, H. 1. Szotyori K.. .............. 101 Alifax, R.: Az elszappanosíthatat­­lan rész befolyása a vaj stabili­tására és annak védelme asz­korbinsav által......................... 300 Allen, R. 1. Pohland, A.* .............. 312 Andrássy, É. 1. Szotyori, KA .... 101 de. Arguelles, M. I. В. 1. Nikodé­musz, 1....................................... 283 Baker, R. I. 1. Vadehra, D. VA.. 254 Bánki, Gy. 1. Kádas, L................... 289 Bech­evi, N.: Tojások frissességé­nek megítélése tojássárgájuk ammóniatartalma alapján* . . 254 Békés, J.1. Gál, I.E....................... 225 Benk, E.: A nátrium- és kálium­tartalom meghatározása nem természetes ciktromlevek és citromlésűrítmények felismeré­sére* ......................................... 304 Blazovich, M. J. Keveiné, Pichler, M................................................ 125 Bognár Vidné: Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata .. 83 Bolin, H. R., Guadagni, D. G., Porter, J. L. és Boyle, F. P.: Mazsola tárolhatósága külön­böző hőfokokon. ................... 296 Borsi Miklósné és Varga György­né: A turbidimetria elvén működő Milkotester zsírvizsgáló készü­lék tejipari alkalmazása.......... 157 Boulderies, I. P. 1. Fritsch,­­.* .. 222 Boyle, F. P. 1. Bolin, H. RA___ 296 Brümmer, I. M.: Lenmag minő­ségi jellemzői és lehetséges kék­­savtartalom a kenyérben* ... 222 Cohen, S. és Lifshitz, A.: Olivák keserűanyagainak elkülönítése* 306 Corbin, H.: A gyümölcsökön visz­­szamaradt szervesen kötött ón­nyomok elkülönítése és meg­határozása* ............................. 114 Coussin, R. R. és Samish, Z.: Izra­eli narancslé szabad amino­savai* ......................................... 304 Crncevic, V.: Hidroximetilfurfurol­­tartalom és kloraminérték gyü­mölcslevek minőségi megítélé­sekor*.......................................... 296 Dobos Kovács, M. J. Wagner, A. 71 Dono, I. M. J. Owades, IA.......... 309 Dworschak, E. J. W. Jur­es, E. .. 199 El-Waraki, A. 1. Foda, J. HA ... 304 Fábián, A. 1. Wagner, A................ 71 Farkas, J.: Szilárd élelmiszerek állományváltozásainak vizs­gálata, különös tekintettel a be­sugárzott élelmiszerekre ......... 115 Farkas, J.: Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások .......... 183 Farkas, J. 1. Incze, ......................255 Foda, J. H., El-Waraki, A. és Zaida, M. A.: Előfőzés és szárí­tás hatása a klorofilinek feofi­­tinné átalakulására zöldbabban* 304 Franke, J. 1. Wucher pfennig, LA . 198 Fassler, Ch.: A tej és a vaj A-vita­­min- és­­3-karotintartalmára vonatkozó vizsgálatok, tekin­tettel svájci viszonyokra* .... 100 Franzke, Cl., Grunert, K. S. és Griehl, H.: A teobromin és a teofillin meghatározása matén­­ban, kólában és kakaóban, to­vábbá azok teobromin- és teo­fillintartalma*........................... 312 Fritsch, I. és Bouldoires, I. P.: Be­sugárzott rizs tulajdonságai* . . 222 Gál, I. E. és Békés, I Élelmiszere­ink mikrobiológiai minőségvizs­gálata gyors módszerekkel I. Szűrővizsgálati kísérletek reza­­zulinos redukcióval ................ 225 Garg, O. PA. Ney, H. KA.......... 300 2 T 3

Next