Élelmiszervizsgálati Közlemények 18. (1972)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Adin, E. 1. Thorne, R. S. WA.... 206 Aczél, A., Selmeci, Gy., Noske, D. és Marik, M.: Butilhidroxitoluol (BHT) kimutatás és meghatározása étkezési sertészsírban....... 129 Adil, A. S. 1. Hashmi, M. H.* ... . 91 Ahmad, I. 1. Hashmi, M. HA .... 91 Artko, A. és Koch, R.: A cigarettafüst akrolein- és kéksavtartalma* 15 Békés, I. 1. Gál, 1........................... 115 Botazzi, V. és Vescoco, M. J: Joghurt-baktériumok által képezett karbonilvegyület* ..................... 44 Cseleszky, V. 1. Koudela, Sz..............243 Coffin, D. E.: Málna és egyéb gyümölcs tiramintartalma*............. 196 Csernai, L. 1. Kulcsár, F................ 201 Demel, E. 1. Dobray, E.................. 267 Dobray, E. és Demel, E.: A körte légzésintenzitásának alakulása a relatív páratartalom függvényében ........................................... 267 Doesburg, J. J., Lamprecht, M. C., Elliot, M. C. és Reid, D. A.: Szorbinsav használata sózott halaknál* ........................................... 56 Dworschák E. és Hegedűs M.: A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban . . . 105 Elliot, M. C. J. Doesburg, J. J.. . . 56 Exterde, S.: Széndioxid-tartalom meghatározási módszerek összehasonlítása ................................ 293 Farkas, J. J. Gasztonyi, ............. 167 Fehér, Zs.: A „Gyulai kolbászkrém” - prezerv mikrobiológiai állapotának alakulása a szavatossági időn belül.................................. 299 Funke, P. és Gerber, N.: Újabb zsírmeghatározó műszer, a Lactronic* ........................................... 91 Gajzágó, J. 1. Soheir El-Nockrashy 257 Gasztonyi, K., Farkas, J. és Horváth, L.: A búza néhány vízoldható komponensének vizsgálata csírázás alatt ............................ 167 Gál, I.: Fűszerek és élvezeti szerek minőségével kapcsolatos vizsgálatok 1971-ben.......................... 161 Gál, I. és Békés, J.: Gyors módszer koffein tájékoztató meghatározására pörköltkávéban ............. 115 Gál, I. és Vajda, D.: Tartósítóipari adalékanyagok mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálata .. 213 Gerber, N. J. Funke, PA............... 91 Hashmi, M. H., Adil, A. S., Viegas, A. és Ahmad, I.: Aszkorbinsav és triptofán kolorimetrikus mikromeghatározása*........................ 91 Heffter, A.: A 3,4 benzpirén meghatározása étolajokban* ......... 76 Hegedűs, J.: Vízből kitenyésztett Streptococcus faecalis törzsek gyors differenciálása festék gátlásos módszerrel ...................... 153 Hegedűs, M.: Élelmiszerek B12 vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel 1. .. . 23 Hegedűs, M.: Élelmiszerek B12 vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel 11. .. 197 Hegedűs, MA. Dworschák Ernő ... 105 Hegedűsné, Völgyesi, E. 1. Vámosné, Vigyázó, L................................... 31 Heidtmann, R. H. és Reichert, J. E.: Hővel tartósított húsáruk tartósításának megítélése*............... 91 Horváth, L. 1. Gasztonyi, L............ 167 Ibrahim, Aly, Harom 1. Kovács, J. 17 Janicki, J. és Obrusiewicz, T.: A B, 2-vitamin bioszintézise oltós keménysajt érése folyamán* . .. 196 Jennes, R. és Parkash, S.: A zsírgolyócskák tömörülését okozó anyag hiánya kecsketejben* ... 44 Kévér, J.: Fehér direkttermő szőlőből készült borok identifikálása gáz- és rétegkromatográfiával. . 135 Kévéi, J.: Gyümölcspálinkák aromakivonatának gázkromatográfiás vizsgálata nagyobb hőmérsékleten 11.................................. 187