Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)
Névmutató
Gergely, A. és Lindtlerné, Szolyori K.: Néhány mikroelem főzési veszteségéről ........................ 212 Günther, H. C., 1. Ehrenstorfer, S. ........................................ 63 Gyulai, B., Uszonyi, Iné, Kacskovics, M. 1. Lendvai, 1.......... 235 Hadorn, H. és Zürcher, К.: A méz cukorspektruma és kristályosodási tendenciája* . . . 134 Hadorn, H., Zürcher, К. és Strack, Ch.: Cukorfajták gázkromatográfiás meghatározása mézben*...................... 101 Hamada, A. S., El-Badawi, A. A. 1. Hussein, M. A......... 157 Haroun, I. A., Abou A. El-Kheir 1. Khattab, F. 1...... 59 Hidasi, Gy. 1. Bálint, M...... 105 Horak, O. és Huber, Növények és talajok ólommaradványokkal való szennyeződése, benzinmotorok révén* . 110 Horváth, Gy.: Beszámoló az Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek tudományos konferenciájáról Kecskemét, 1975. november 13-14... 102 Horváth, Gy., Árvai, L., Juhász, Á. és Kacskovics, M.: A profilintézeti tevékenységről . . 131 Horváth, Gy., André, L. 1. Juhász, E............................... 284 Horváth, L., Kiss, T., Borsi, Mné, J. Wágner, A........... 295 Huber, I. J. Horak, D.. ............ 110 Hussein, M. A. és Noaman, M. A.: Főzés hatása a zöld, hüvelyes és szárított szemes tehénborsó fehérjéire és nélkülözhetetlen aminosavaira ... 54 Hussein, M. A., Hamada, A. S. és El-Badawi, A. A.: Egyszerű polarimetriás módszer glükóz meghatározására dzsemekben és gyümölcsszörpökben .......................................... 157 Jakovleva, V. A. (szerkesztő): Vitaminok és vitaminos készítmények* ........................ 110 Jeszenszky, Zné, Mattyasovszky, P., Szalka, P.. Eördög, L. 205 Juhász, Á., Kacskovics, M., Árvai, S.. Horváth, Gy........ 131 Juhász, E., André, L. és Horváth, Gy.: A fűszerpaprika öszszes festéktartalmának meghatározása a Benedek-féle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával II. .. 284 Kállay, M.: Borok redukálócukor-tartalmának meghatározása káliumferricianidos módszerrel .................................... 43 Khattab, F. L., Haroun, I. A. és Abou A. El-Kheir: Sertészsír derivatográfiás kimutatása más állati zsírokban (angolul) 59 Kacskovics, M., Mánfai, Gy. J. Schumann, R..................... 168 Kacskovics, M., Kovács, L. 1. Csák, A.................................... 289 Kacskovics, M., Árvai, S., Juhász, A. 1. Horváth, Gy......... 131 Kacskovics, M., Uszonyi, Iné, Gyulai, B. 1. Lendvai, 1... 235 Kamal Ammar, Abdel-Rahman Harras 1. Samir El-Kady . . . 220 Kamal Ammar, Samir El-Kady és mtsai: Narancs- és sárgabaracklé egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a tárolás során .............. 64 Kádas, L.: Hazai zöldségfélék nitráttartalma ...................... 346 Kiss, B., Liszonyiné Gacsályi, M., Nedelkovits, J. 1. Kovács, J............................................... 117 Kissné Kutz, N., Pozsárné Hajnal, K. 1. Vámosné Vigyázó, L............................................... 188 Kiss, T., Borsi, Mné, Horváth, L. 1. Wágner, A..................... 295 Kismarton, K.. Bíró, G.............. 179 Kismarton, K.: Az Élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása ........................................ 4 Kismarton, K. és Spanyor, P.: A mezőgazdasági eredetű élel- éemiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban........................ 243 Kochan, A.: A Teológiai sajátságok jelentősége az élelmiszerek fogyasztói értéke szempontjából (angolul) .............. 152