Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)

Névmutató

Gergely, A. és Lindtlerné, Szolyori K.: Néhány mikroelem főzési veszteségéről ........................ 212 Günther, H. C., 1. Ehrenstorfer, S. ........................................ 63 Gyulai, B., Uszonyi, Iné, Kacs­kovics, M. 1. Lendvai, 1.......... 235 Hadorn, H. és Zürcher, К.: A méz cukorspektruma és kris­tályosodási tendenciája* . . . 134 Hadorn, H., Zürcher, К. és Strack, Ch.: Cukorfajták gáz­kromatográfiás meghatározá­sa mézben*...................... 101 Hamada, A. S., El-Badawi, A. A. 1. Hussein, M. A......... 157 Haroun, I. A., Abou A. El-Kheir 1. Khattab, F. 1...... 59 Hidasi, Gy. 1. Bálint, M...... 105 Horak, O. és Huber, Növé­nyek és talajok ólommarad­ványokkal való szennyező­dése, benzinmotorok révén* . 110 Horváth, Gy.: Beszámoló az Élel­miszerellenőrző és Vegyvizs­gáló Intézetek tudományos konferenciájáról Kecskemét, 1975. november 13-14... 102 Horváth, Gy., Árvai, L., Juhász, Á. és Kacskovics, M.: A pro­filintézeti tevékenységről . . 131 Horváth, Gy., André, L. 1. Ju­hász, E............................... 284 Horváth, L., Kiss, T., Borsi, Mné, J. Wágner, A........... 295 Huber, I. J. Horak, D.. ............ 110 Hussein, M. A. és Noaman, M. A.: Főzés hatása a zöld, hüve­lyes­ és szárított szemes te­hénborsó fehérjéire és nélkü­lözhetetlen aminosavaira ... 54 Hussein, M. A., Hamada, A. S. és El-Badawi, A. A.: Egysze­rű polarimetriás módszer glü­kóz meghatározására dzse­mekben és gyümölcsszörpök­ben .......................................... 157 Jakovleva, V. A. (szerkesztő): Vitaminok és vitaminos ké­szítmények* ........................ 110 Jeszenszky, Zné, Mattyasovszky, P., Szalka, P.­­. Eördög, L. 205 Juhász, Á., Kacskovics, M., Ár­vai, S.­­. Horváth, Gy........ 131 Juhász, E., André, L. és Hor­váth, Gy.: A fűszerpaprika ösz­­szes festéktartalmának meg­határozása a Benedek-féle módszer szerint spektrofoto­méter felhasználásával II. .. 284 Kállay, M.: Borok redukálócu­kor-tartalmának meghatáro­zása káliumferricianidos mód­szerrel .................................... 43 Khattab, F. L., Haroun, I. A. és Abou A. El-Kheir: Sertészsír derivatográfiás kimutatása más állati zsírokban (angolul) 59 Kacskovics, M., Mánfai, Gy. J. Schumann, R..................... 168 Kacskovics, M., Kovács, L. 1. Csák, A.................................... 289 Kacskovics, M., Árvai, S., Ju­hász, A. 1. Horváth, Gy......... 131 Kacskovics, M., Uszonyi, Iné, Gyulai, B. 1. Lendvai, 1... 235 Kamal Ammar, Abdel-Rahman Harras 1. Samir El-Kady . . . 220 Kamal Ammar, Samir El-Kady és mtsai: Narancs- és sárga­baracklé egyes fizikai és ké­miai tulajdonságainak válto­zása a tárolás során .............. 64 Kádas, L.: Hazai zöldségfélék nitráttartalma ...................... 346 Kiss, B., Liszonyiné Gacsályi, M., Nedelkovits, J. 1. Kovács, J............................................... 117 Kissné Kutz, N., Pozsárné Haj­nal, K. 1. Vámosné Vigyázó, L............................................... 188 Kiss, T., Borsi, Mné, Horváth, L. 1. Wágner, A..................... 295 Kismarton, K.­­. Bíró, G.............. 179 Kismarton, K.: Az Élelmiszerek minőségének 1975. évi alaku­lása ........................................ 4 Kismarton, K. és Spanyor, P.: A mezőgazdasági eredetű élel- ée­miszeripari nyersanyagok ob­jektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban........................ 243 Kochan, A.: A Teológiai sajátsá­gok jelentősége az élelmisze­rek fogyasztói értéke szem­pontjából (angolul) .............. 152

Next