Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)
Névmutató
Kolodieczyk, P., Gasiorowski, H., Banasik, R. J. Nowicki, V. .. . 200 Kottász, J.: Id. Dr. Sarudi Imre 1907-1975........................ .. 1 Kottász, J.: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1975. évi XXI. kötetéről 2 Kottász, J.: Erdey Grúz Tibor emlékezetére.......................... 177 Kottász,... Beszámoló a III. Fővárosi Élelmiszeripari Ankétről ...................................... 351 Kovács, J. 1. Borusné Böszörményi, N.................................. 93 Kovács, J., Liszonyiné Gacsályi, AT, Kiss, B. J. és Nedelkovits, J.: Az élelmiszer radioaktív szennyezettségi vizsgálatok és ezzel kapcsolatos kutatások 1975-ben 117 Kovács, L., Kacskovics, M. 1. Csák A..................................... 289 v.d. Klugt, N., Bannink, D. W., Frissel, J. M. 1. Poelstra, P.* 111 Krámer, Mné, Vajda, P.. Lindner, ....................................... 284 Lendvai, L, Liszonyi, Iné, Kacskovics, AT és Gyulai, B.: Tejfehérje meghatározására alkalmas készülék.................... 235 Lindner, P., Krámer, Mné és Vajda, P.: A pommes frites zsírfelvételének és a zsiradék kémiai tulajdonságainak vizsgálata .................................... 248 Lindnerné Szotyori I. 1. Gergely, A...................................... 212 CTz. Lippmann 1. Schwedt, G.* 111 Liszonyi Iné, Kacskovics, M., Gyulai, A. 1. Lendvai, 1.......... 235 Liszonyiné Gacsályi, A., Kiss, B., Nedelkovits, J. 1. Kovács, J......................................... 117 Lucci, A., Ferrmnondo, A. 1. Mascini, M.*.......................... 92 Makarcsuk, F. T. 1. Perszianova, A. P* .......................... 111 Mánfai, Gy., Kacskovics, AI. 1. Schumann, R........................... 168 Mascini, AT, Lucci, A. és Ferrmnondo, A.: Klórmaradvány kávémintákban, meghatározása ionszelektív membránelektróddal* ........................ 92 Mattyasovszky, P., Jeszenszky, Zné, Szalka, P. 1. Eördög, L. 205 Mayer, L. és Vetsch, U.: A pH és a biológiai savlebomlás a borban*.................................. 110 Moiszejeva, E. L. 1. Bukanova, A. A.*.................................... 110 Molnár, L.: Biotin mikrobiológiai meghatározása. Élelmiszereink biotintartalma........ 80 Molnár, P. és Nővé, L.: Húsipari termékek zsírtartalmának összehasonlító vizsgálata különböző módszerekkel.......... 267 Müller, U. J. Windemann, 77.* 156 Nagy, M.: Arzén meghatározása almában* .............................. 151 Nedelkovits, JMegemlékezés Vak Mihályról ...................... 228 Nedelkovits, J., Liszonyiné, Gacsályi, AT, Kiss, B.. Kovács, J................. 117 Neumann, R.: Élelmiszerek konzisztenciájának vizsgálata érzékszervi úton és szerepe a minőség elbírálásában (angolul) ...................................... 36 Noaman, M. A. 1. Hussein, M. A....................................... 54 Nővé, L. 1. Molnár, P................. 267 Nowicki, V., Gasiorowski, H., Banasik, R., Kolodiejczyk, P.: Folyamatos konzisztenciamérés és regisztrálás módosított Höppler konzisztométerrel. (oroszul) ................................ 200 Örsi, F.: Egyes fokhagymatartalmú élelmiszerek hatóanyagtartalmának meghatározása 23 Ötvös, I., Szép, Iné, Bikfalvi Iné, Pásztor, Lné és Pályi, Gy.: Kozmaolajok összetételének gázkromatográfiás meghatározása ........................................ 142 Padarjan, Sz. P.: Nyers kávé zsírtartalmának meghatározása. .......................................... Hl Pályi, Gy., Szép, Iné, Bikfalvi, Iné, Pásztor, Lné 1. Ötvös, I. 142 Pásztor, Lné, Pályi, Gy., Szép, Iné, Sikfalvi, Iné 1. Ötvös, I. 142 Perédi, J.: Fontosabb hazai növényolajaink jellemző színe IV