Élelmiszervizsgálati Közlemények 22. (1976)

Névmutató

Kolodieczyk, P., Gasiorowski, H., Banasik, R. J. Nowicki, V. .. . 200 Kottász, J.: Id. Dr. Sarudi Imre 1907-1975........................ .. 1 Kottász, J.: Beszámoló az Élel­miszervizsgálati Közlemé­nyek 1975. évi XXI. kötetéről 2 Kottász, J.: Erdey Grúz Tibor emlékezetére.......................... 177 Kottász,­­... Beszámoló a III. Fővárosi Élelmiszeripari An­kétről ...................................... 351 Kovács, J. 1. Borusné Böször­ményi, N.................................. 93 Kovács, J., Liszonyiné Gacsályi, AT, Kiss, B. J. és Nedelkovits, J.: Az élelmiszer radioaktív szennyezettségi vizsgálatok és ezzel kapcsolatos kutatások 1975-ben 117 Kovács, L., Kacskovics, M. 1. Csák A..................................... 289 v.d. Klugt, N., Bannink, D. W., Frissel, J. M. 1. Poelstra, P.* 111 Krámer, Mné, Vajda, P.­­. Lind­ner, ....................................... 284 Lendvai, L, Liszonyi, Iné, Kacs­kovics, AT és Gyulai, B.: Tej­fehérje meghatározására al­kalmas készülék.................... 235 Lindner, P., Krámer, Mné és Vajda, P.: A pommes­ frites zsírfelvételének és a zsiradék kémiai tulajdonságainak vizs­gálata .................................... 248 Lindnerné Szotyori I. 1. Ger­gely, A...................................... 212 CTz. Lippmann 1. Schwedt, G.* 111 Liszonyi Iné, Kacskovics, M., Gyulai, A. 1. Lendvai, 1.......... 235 Liszonyiné Gacsályi, A., Kiss, B., Nedelkovits, J. 1. Kovács, J......................................... 117 Lucci, A., Ferrmnondo, A. 1. Mascini, M.*.......................... 92 Makarcsuk, F. T. 1. Persziano­va, A. P* .......................... 111 Mánfai, Gy., Kacskovics, AI. 1. Schumann, R........................... 168 Mascini, AT, Lucci, A. és Ferr­mnondo, A.: Klórmaradvány kávémintákban, meghatáro­zása ionszelektív membrán­elektróddal* ........................ 92 Mattyasovszky, P., Jeszenszky, Zné, Szalka, P. 1. Eördög, L. 205 Mayer, L. és Vetsch, U.: A pH és a biológiai savlebomlás a borban*.................................. 110 Moiszejeva, E. L. 1. Bukanova, A. A.*.................................... 110 Molnár, L.: Biotin mikrobioló­giai meghatározása. Élelmi­szereink biotintartalma........ 80 Molnár, P. és Nővé, L.: Húsipari termékek zsírtartalmának összehasonlító vizsgálata kü­lönböző módszerekkel.......... 267 Müller, U. J. Windemann, 77.* 156 Nagy, M.: Arzén meghatározása almában* .............................. 151 Nedelkovits, JMegemlékezés Vak Mihályról ...................... 228 Nedelkovits, J., Liszonyiné, Ga­csályi, AT, Kiss, B.­­. Kovács, J................. 117 Neumann, R.: Élelmiszerek kon­zisztenciájának vizsgálata ér­zékszervi úton és szerepe a minőség elbírálásában (an­golul) ...................................... 36 Noaman, M. A. 1. Hussein, M. A....................................... 54 Nővé, L. 1. Molnár, P................. 267 Nowicki, V., Gasiorowski, H., Banasik, R., Kolodiejczyk, P.: Folyamatos konzisztenciamé­rés és regisztrálás módosított Höppler konzisztométerrel. (oroszul) ................................ 200 Örsi, F.: Egyes fokhagymatar­talmú élelmiszerek hatóanyag­tartalmának meghatározása 23 Ötvös, I., Szép, Iné, Bikfalvi Iné, Pásztor, Lné és Pályi, Gy.: Kozmaolajok összetételének gázkromatográfiás meghatá­rozása ........................................ 142 Padarjan, Sz. P.: Nyers kávé zsírtartalmának meghatáro­zása. .......................................... Hl Pályi, Gy., Szép, Iné, Bikfalvi, Iné, Pásztor, Lné 1. Ötvös, I. 142 Pásztor, Lné, Pályi, Gy., Szép, Iné, S­ikfalvi, Iné 1. Ötvös, I. 142 Perédi, J.: Fontosabb hazai nö­vényolajaink jellemző színe IV

Next