Élelmiszervizsgálati Közlemények 24. (1978)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Aczél, A.: Benedek László tudo­mányos emlékülés Szegeden . . 211 Bakos, A. és Ferenczy J-né: Bo­rok cukortartalmának megha­tározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata .... 133 Balogh J-nél. Tóth, A.... 188 Becker, D. P. és Somogyi J. C.: Összefüggés a szacaróztarta­­lom és a foszforilázaktivitás növekedése között gammabe­sugárzás után*............. 64 Bouquet, D., Gálffy, Z. 1. Lévai J.........................­...................... 53 Draskovics, Dutka, F., Kőmí­ves, T. 1. Márton Attila, F. .. 193 Dutka, F., Kőmíves, T., Drasko­vics, 1. 1. Márton Attila, F. . . 193 Dutka, F., Márton Attila, F. 1. Kőmíves, T.................................... 201 Dutka, F., Márton Attila, F., Kőmíves, T. 1. Fodorné, Csorba, T........................................ 205 Dworschák, E. és Örsi, F.: Ami­­nosav-származékok keletke­zése az élelmiszer-fehérjék lú­gos kezelése során .................. 104 Farkas J-né és Schreiner E-né: A patulin előfordulása és hatás­talanítása élelmiszerekben II. 35 Ferenczy J-né 1. Bakos, A........... 133 Fodorné, Csorba K., Kőmíves, T., Márton Attila F. és Dutka, F Tiokarbamát herbicidek szer­­maradékmeghatározása növé­nyi eredetű élelmiszerekben .. 205 Gábor M-né: Sajt fehérjetartal­mának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban ............................ 122 Gálffy, Z., Bouquet, D. 1. Lévai, J. ............................................. 53 Gergely, A., Lindnerné, Szotyori K. : Csecsemő- és kisgyermek­táplálékok ólom- és kadmium­­tartalma ....................................... 41 Gergely, A. 1. Lindnerné, Szo­tyori ............................................. 179 Gyetvai, L., Horváth, L., Kiss, T. 1. Wagner, A............................. 47 Horváth, L., Kiss, T., Gyetvai, J. 1. Wagner, A............................. 47 Jakabné, Haraszti M., Petróné, Turza M. 1. Pálosiné, Szántó V................................................. 112 Kádas, L., Lindner, L. 1. Pham Van Minh.................................. 78 Kádas, L. 1 .Pham Van Minh. . . 73 Kismarton, L.: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben ........................................... 3 Kismarton, K.: Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objek­tív eljárások kidolgozása élel­miszerek (nyersanyagok, fél­kész- és késztermékek) minő­sítésére ..................................... 137 Konecsni, L: Dr. Benedek László emlékezetére ........................... 1 Kiss, T., Gyetvai, J., Horváth, L. 1. Wagner, A............................. 47

Next