Élelmiszervizsgálati Közlemények 24. (1978)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Aczél, A.: Benedek László tudományos emlékülés Szegeden . . 211 Bakos, A. és Ferenczy J-né: Borok cukortartalmának meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata .... 133 Balogh J-nél. Tóth, A.... 188 Becker, D. P. és Somogyi J. C.: Összefüggés a szacaróztartalom és a foszforilázaktivitás növekedése között gammabesugárzás után*............. 64 Bouquet, D., Gálffy, Z. 1. Lévai J............................................... 53 Draskovics, Dutka, F., Kőmíves, T. 1. Márton Attila, F. .. 193 Dutka, F., Kőmíves, T., Draskovics, 1. 1. Márton Attila, F. . . 193 Dutka, F., Márton Attila, F. 1. Kőmíves, T.................................... 201 Dutka, F., Márton Attila, F., Kőmíves, T. 1. Fodorné, Csorba, T........................................ 205 Dworschák, E. és Örsi, F.: Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszer-fehérjék lúgos kezelése során .................. 104 Farkas J-né és Schreiner E-né: A patulin előfordulása és hatástalanítása élelmiszerekben II. 35 Ferenczy J-né 1. Bakos, A........... 133 Fodorné, Csorba K., Kőmíves, T., Márton Attila F. és Dutka, F Tiokarbamát herbicidek szermaradékmeghatározása növényi eredetű élelmiszerekben .. 205 Gábor M-né: Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban ............................ 122 Gálffy, Z., Bouquet, D. 1. Lévai, J. ............................................. 53 Gergely, A., Lindnerné, Szotyori K. : Csecsemő- és kisgyermektáplálékok ólom- és kadmiumtartalma ....................................... 41 Gergely, A. 1. Lindnerné, Szotyori ............................................. 179 Gyetvai, L., Horváth, L., Kiss, T. 1. Wagner, A............................. 47 Horváth, L., Kiss, T., Gyetvai, J. 1. Wagner, A............................. 47 Jakabné, Haraszti M., Petróné, Turza M. 1. Pálosiné, Szántó V................................................. 112 Kádas, L., Lindner, L. 1. Pham Van Minh.................................. 78 Kádas, L. 1 .Pham Van Minh. . . 73 Kismarton, L.: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben ........................................... 3 Kismarton, K.: Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére ..................................... 137 Konecsni, L: Dr. Benedek László emlékezetére ........................... 1 Kiss, T., Gyetvai, J., Horváth, L. 1. Wagner, A............................. 47