Élelmiszervizsgálati Közlemények 24. (1978)

Névmutató

Kottász, J.: A Budapesti Főváro­si Állategészségügyi Állomás Élelmiszerhigiéniai Felügyelő­ségének 50 éves jubileuma ... 212 Kottász, JBeszámoló az Élel­miszervizsgálati Közlemények 1977. évi XXII1. kötetéről .. . 15 Kömíves, T., Draskovics, T., Dut­­ka, F. Z. Márton Attila, F. . . 193 Kőmíves, T., Márton Attila, F. és Dutka, F.: Organofoszfát pesz­­ticidmaradványok meghatáro­zása színezékanyagban gazdag élelmiszerekben ...................... 201 Kőmíves, T., Márton Attila, F., Dutka, F. Z. Fodorné, Csorba .................................................. 205 Körmendy, L., Orlando Presa Ca­ballero, Mihályiné, Lengyel V. 7. Rékasiné, Szombati É............ 17 Lévai, J., Gálffy, Z. és Bouquet D.: Mérgező gombafajok ki­mutatásának kérdései külön­böző vizsgálati anyagokból . . 53 Lindner, L., Kádas, L. 7. Pham Van Mink.................................. 78 Lindner, K. 7. Pham Van Mink, Lindnerné, Szotyori K. és Ger­gely, A.: A magyar lakosság néhány fontosabb nyomelem­ellátottságáról ........................ 179 Lindnerné, Szotyori K. 7. Ger­gely, A. .................................... 41 Lomhár, Gy., Szakál, S. 7. T. Rockenbauer Á........................... 27 Magyar, P.: Adatok egyes hazai ehető gombák fehérje tartal­mára és radioaktív szennye­zettségére ................................. 128 Márton Attila F., Dutka F. 7. Kőmíves, T................................. 201 Márton Attila, F., Kőmíves, T., Draskovics I. és Dutka, F.: Klórozott szénhidrogén peszti­­cidmaradványok meghatáro­zási eljárásainak izotópos el­lenőrzése II................................ 193 Márton Attila, F., Kőmíves, T., Dutka, F. 7. Fodorné, Csorba ,................................................. 205 Mihályiné, Lengyel V., Körmen­dy, L., Orlando Presa Caballero 7. Rékasiné, Szombati É........... 17 Orlando Presa Caballero, Mihá­lyiné, Lengyel V., Körmendy, L. 7.Rékasiné, Szombati É . .. 17 Örsi, F., Sü­meghy, Z. 7. Salgó, A. Örsi, F. 7. Dworschák, E.............. 104 Pálosiné, Szánthó V., Petróné, Turza M. és Jakabné, Haraszti M. : Káliumszorbát meghatá­rozása sütőipari készítmé­nyekben ................................... 112 Petróné, Turza M., Jakabné, Ha­raszti M. 1. Pálosiné, Szánthó V. 112 Pham Van Minh és Kádas, L.: A tej előkészítése poliakrilamid­­gép elektroforézises vizsgála­tához ......................................... 73 Pham Van Minh és Lindner, L.: A pillanat sterilezett tej fehér­jéinek változása tárolás során 146 Pham Van Minh, Lindner, L. és Kádas, L.: A hőkezelés hatása a tej fehérjéire ......................... 78 Ravasz, L. Z. Vajda, .. .............. 65 Rékasiné, Szombati É., Orlando Presa Caballero, Mihályiné, Lengyel V. és Körmendy, L.: Triptofántartalom meghatá­rozása hús- és húskészítmé­nyekben ................................... 17 Salgó, A., Örsi, F. és Sü­meghy, Z.: Amilázok meghatározása „Contiflo” automatikus elem­zőben ......................................... 173 Schreiner, E-né 7. Farkas J-né . . 35 Somogyi, J. C. 7. Becker, D. P.* 64 Sü­meghy, Z., Örsi, F. 7. Salgó, A. Szakai, S.: A IV. Breuer-Semsey Napokról ............................... 200 Szakai, S., Lomhai, Gy. 7. T. Rockenbauer, Á.......................... Tóth, Á. és Balogh J-né: Adiazi- 7 non, a metilparation és a di­­klórfosz 4,4’-nitro-benzil-piri­­dines reakciójának vizsgálata 188 T. Rockenbauer, Á., Lombai, Gy. és Szakál, S.: Néhány hideg­­konyhai készítmény mikrobio­lógiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján............ 27 Törley, D. és Vámosné, Vigyázó L.: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmi­szeranalitikában. I. Az enzi­mes analízis elméleti alapjai .. 157 II

Next