Élelmiszervizsgálati Közlemények 24. (1978)

Névmutató

Törley, D.­­. Vámosné, Vigyázó L. ...................................... 167 Vajda, D. és Ravasz, L.: A ható­sági élelmiszerellenőrzés fej­lesztése ..................................... 65 Vámosné, Vigyázó L. és Törley, D.: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élel­miszeranalitikában. II. Állati eredetű élelmiszerek analiti­kája ............................................ 167 Vámosné, Vigyázó L.1. Törley, D. 157 Wagner, A., Horváth, L., Kiss, T. és Gyetvai, JA tej lúgos fosz­­fátáz próbáinak összehasonlí­tása a színmérés tükrében. II. 47 Zetelakiné, Horváth K.: Gravi­metriás maceráz aktivitás mé­rése ........................................... 85 Zetelakiné, Horváth K.: Műszeres módszer maceráz aktivitás mé­résére ......................................... 94 A *-gal jelzett dolgozatok referátumok. III

Next