Élelmiszervizsgálati Közlemények 25. (1979)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Bogács J. 7. Szabó A.................. 61 Canderay Ph.: Száraz tészta ko­leszterin tartalmának megha­tározása a tojástartalom szá­mításához* ............................ 54 Csók I. 1. Örsi F......................... 43 Dénes I..: Előszó ....................... 105 Farkas J-né 1. Tekes L-né......... 55 Fiam A. és és Hoff­steiler A.: Fő­zeléknövények és gyümölcsök vizsgálata feltételezhetően a közlekedésből származó ólom­terhelésre* ............................ 101 fra­ncia Gy.: A megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizs­gáló intézetek Szervezeti és Működési Szabályzata........... 97 Gomola Gy.: Új hatáskörök a me­gyei (fővárosi) élelmiszerellen­őrző és vegyvizsgáló intézetek­nél .......................................... 99 Hoffstetter A. Z. Fiam A.*........ 101 Ivanovits M.: Az élelmiszerek elő­állításának élelmezésegészség­ügyi szabályzata ................... 199 Kacskovics M.: Az élelmiszerel­lenőrző és Vegyvizsgáló Inté­zetek III. tudományos konfe­renciája .................................. 193 Kádas L. és Lindner L.: A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának a szabad ami­­nosav tartalmának változása az érés során ......................... 20 Kántor D. és Perecsényi E.: Do­hányipari termékek mikrobio­lógiai minőségi jelemzői. I. Hazai és import dohánygyárt­mányok mikrobiológiai jellem­zői ............................................ 65 Kántor A­., Tóth A. és Perecsényi E.: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jel­lemzői II. Cigarettákból iden­tifikált reprezentatív penész­törzsek és jelentőségük .......... 75 Kémery T. J. Papp M.............. 35 Kismarton K.: Az ENSZ Élelme­zési és Mezőgazdasági Szerve­zete Élelmiszer Szabványosí­tási Program Mintavételi és Vizsgálati Módszerek kódex­bizottsági ülése ..................... 95 Kritti P. és Schlatter Ch.: Az af­la­­toxin meghatározásának prob­lémája földimogyoróban — analízis tervezési és mintavételi javaslat import ellenőrzésére* 54 Kottász J.: Beszámoló az „Élel­miszervizsgálati Közlemé­nyek” 1978. évi XXIV. köte­téről ............... 7 Kottász J.: Az „Élelmiszervizsgá­lati Közlemények” 25 éves... 112 Kottász J.: Akii. Országos Igaz­ságügyi Szakértői Értekezlet.. 200 Kottász J.: 75 éves Balló Mátyás szabályrendelettervezete a Co­dex Alimentarius Hungarius csírája................................ 137 Kovács B.: Termisztoros hőmérő alkalmazása hűtőipari termé­­kékek magf. "mérsékletének a mérésénél ........................... 91

Next