Élelmiszervizsgálati Közlemények 25. (1979)
Névmutató
NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Bogács J. 7. Szabó A.................. 61 Canderay Ph.: Száraz tészta koleszterin tartalmának meghatározása a tojástartalom számításához* ............................ 54 Csók I. 1. Örsi F......................... 43 Dénes I..: Előszó ....................... 105 Farkas J-né 1. Tekes L-né......... 55 Fiam A. és és Hoffsteiler A.: Főzeléknövények és gyümölcsök vizsgálata feltételezhetően a közlekedésből származó ólomterhelésre* ............................ 101 francia Gy.: A megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek Szervezeti és Működési Szabályzata........... 97 Gomola Gy.: Új hatáskörök a megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézeteknél .......................................... 99 Hoffstetter A. Z. Fiam A.*........ 101 Ivanovits M.: Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata ................... 199 Kacskovics M.: Az élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek III. tudományos konferenciája .................................. 193 Kádas L. és Lindner L.: A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának a szabad aminosav tartalmának változása az érés során ......................... 20 Kántor D. és Perecsényi E.: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jelemzői. I. Hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői ............................................ 65 Kántor A., Tóth A. és Perecsényi E.: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői II. Cigarettákból identifikált reprezentatív penésztörzsek és jelentőségük .......... 75 Kémery T. J. Papp M.............. 35 Kismarton K.: Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete Élelmiszer Szabványosítási Program Mintavételi és Vizsgálati Módszerek kódexbizottsági ülése ..................... 95 Kritti P. és Schlatter Ch.: Az aflatoxin meghatározásának problémája földimogyoróban — analízis tervezési és mintavételi javaslat import ellenőrzésére* 54 Kottász J.: Beszámoló az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” 1978. évi XXIV. kötetéről ............... 7 Kottász J.: Az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” 25 éves... 112 Kottász J.: Akii. Országos Igazságügyi Szakértői Értekezlet.. 200 Kottász J.: 75 éves Balló Mátyás szabályrendelettervezete a Codex Alimentarius Hungarius csírája................................ 137 Kovács B.: Termisztoros hőmérő alkalmazása hűtőipari termékékek magf. "mérsékletének a mérésénél ........................... 91