Élelmiszervizsgálati Közlemények 25. (1979)
Névmutató
Lásztity R.: Az élelmiszeranalitika helyzete és fejlődési irányai ........................................ 129 Lindner J. 1. Kádas L.: ................ 20 Marosi J.: Minőségi konferencia Budapesten ........................... 123 Mihályi É. 7. Szabó A.:.................. 61 Nagy E.: Benzinnel extrahált fehérjetakarmányok benzol- és toluolszennyezettségének vizsgálata ..................................... 81 Örsi F., Rékasi T. és Csák F.: Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása ........................................ 43 Ősz J.-né: Takarmányok furazodon és nitrofurazon tartalmának vizsgálata ........................... 85 Párkányáé, Gyárfás A. és Vámosné, Vigyázó L.: A búza amiláz aktivitásának mérése színezett keményítő származékkal ........................................ 26 Papp M. és Kémery T.: Tartósított élelmiszerek összes sav- és konyhasó tartalmának meghatározása közös oldatban ... 35 Perecsényi E. 1. Kántor D........ 65 Perecsényi E. 7. Kántor D......... 75 Pollák Lászlóné: Lóránt Béla emlékezetére................................... 41 Rékasi T. 7. Örsi F.......................... 43 Schlatter Ch. 7. Knutti R............ 54 Sütő K.: A minőségfejlesztés aktuális feladatai.......................... 120 Szabó A., Bogáncs J. és Mihályi É.: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II................ 61 Szabó S. A.: Hozzászólás Magyar Pál „Adatok egyes hazai ehető gombák fehérje tartalmára és radioaktív szennyezettségére” c. cikkéhez ............................ 191 Szakál S.: dr. Takács János emlékezetére .............................. 203 Takó É.: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1978-ban és az élelmiszerellenőrzések tapasztalatai .................................. 1 Takó É.: Az élelmiszer minőségellenőrzés fejlesztésének irányai ........................................ 109 Tekes L.-né, Farkas J.-né: Diabetikus készítmények szénhidráttartalmának vizsgálata vékonyrétegkromatográfiásspektrofotometriás módszerrel 55 Tóth A. 7. Kántor D.: ........ 75 Törley D. 7. Vámosné Vigyázó L. , Vámosné Vigyázó L. és Törley D.: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában. III. Növényi eredetű élelmiszerek analitikája .................................. 9 Vámosné Vigyázó L. 7. Párkányné Gyárfás A............................ 26 Vas K.: A magyar élelmiszerkutatás középtávú és fejlesztési tervjavaslata (OKKFT) az élelmiszeriparban a VI. ötéves tervben ................................ 124 A *-gal jelölt közlemények referátumok (Szerk.) II