Élelmiszervizsgálati Közlemények 25. (1979)

Névmutató

Lásztity R.: Az élelmiszeranali­tika helyzete és fejlődési irá­nyai ........................................ 129 Lindner J. 1. Kádas L.: ................ 20 Marosi J.: Minőségi konferencia Budapesten ........................... 123 Mihályi É. 7. Szabó A.:.................. 61 Nagy E.: Benzinnel extrahált fe­hérjetakarmányok benzol- és toluolszennyezettségének vizs­gálata ..................................... 81 Örsi F., Rékasi T. és Csák F.: Öm­lesztett sajtok szabad és kö­tött víztartalmának meghatá­rozása ........................................ 43 Ősz J.-né: Takarmányok furazo­­don és nitrofurazon tartalmá­nak vizsgálata ........................... 85 Párkányáé, Gyárfás A. és Vá­­mosné, Vigyázó L.: A búza amiláz aktivitásának mérése színezett keményítő szárma­zékkal ........................................ 26 Papp M. és Kémery T.: Tartósí­tott élelmiszerek összes sav- és konyhasó tartalmának meg­határozása közös oldatban ... 35 Perecsényi E. 1. Kántor D­........ 65 Perecsényi E. 7. Kántor D......... 75 Pollák Lászlóné: Lóránt Béla em­lékezetére................................... 41 Rékasi T. 7. Örsi F.......................... 43 Schlatter Ch. 7. Knutti R............ 54 Sütő K.: A minőségfejlesztés ak­tuális feladatai.......................... 120 Szabó A., Bogáncs J. és Mihályi É.: Aktivációs analízis az élel­miszer-analitikában II................ 61 Szabó S. A.: Hozzászólás Magyar Pál „Adatok egyes hazai ehető gombák fehérje tartalmára és radioaktív szennyezettségére” c. cikkéhez ............................ 191 Szakál S.: dr. Takács János em­lékezetére .............................. 203 Takó É.: Az élelmiszerek minősé­gének alakulása 1978-ban és az élelmiszerellenőrzések tapasz­talatai .................................. 1 Takó É.: Az élelmiszer minőség­­ellenőrzés fejlesztésének irá­nyai ........................................ 109 Tekes L.-né, Farkas J.-né: Dia­betikus készítmények szénhid­ráttartalmának vizsgálata vé­­konyrétegkromatográfiás­­spektrofotometriás módszerrel 55 Tóth A. 7. Kántor D.: ........ 75 Törley D. 7. Vámosné Vigyázó L. , Vámosné Vigyázó L. és Törley D.: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élel­miszeranalitikában. III. Nö­vényi eredetű élelmiszerek ana­litikája .................................. 9 Vámosné Vigyázó L. 7. Párkány­né Gyárfás A............................ 26 Vas K.: A magyar élelmiszerku­tatás középtávú és fejlesztési tervjavaslata (OKKFT) az élelmiszeriparban a VI. ötéves tervben ................................ 124 A *-gal jelölt közlemények referátumok (Szerk.) II

Next