Élelmiszervizsgálati Közlemények 27. (1981)

Névmutató

NÉVMUTATÓ Összeállította: Farkas Józsefné Ács P.: 50 éves a szombathelyi Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet ........... 31 André L. 7. Somogyi V.:.......... 61 Ammar K. A. 1. Tabekhia M. M.: ........................................ 307 Bartl V.: A vízaktivitás jelentő­sége az élelmiszer-mikrobioló­giában .................................... 271 Bata Á., Lászlity R.: Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben IV. Patalin meghatározása ka­pilláris gázkromatográfiával.. 45 Bécquer Lombard, A. 1. Gardia Roche, Af. 0.. ..................... 303 Beilsting, G. I. Beutler H* .... 168 Békés F. 1. Lásztity R............... 113 Beutler H. O., Beilstingl, G.: L-aszkorbinsav meghatáro­zása élelmiszerekben* .......... 168 Bjeloruszova P. 1. Kovalenko C* 166 Boljsakov A. Sz., Szaracseva, L. A., Dolgov, V. A.: Az exudativ (PSE) sertéshús biológiai értéke és növelésének lehetőségei .. 267 Boros L: Gélelektroforézises mód­szerek az élelmiszeranalitiká­ban ........................................ 77 Boue Montero, R.: Kubai mela­szok viszkozitása................... 291 Chiba, M., Veres D. P.: Beno­­myl és metil-2 benzimidazol­­karbamát (MBC) szermaradé­kok egymás melletti meghatá­rozása alma levéből, nagy tel­­sítményű folyadék kromatog­ráfiás (HPLC) módszerrel. .. 215 Cseh É., Cseh F.: Konzervipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás mérése roncsolmányból ................... 19 Cseh F. 1. Cseh É...................... IS Dániel P. 7. Nagy P.-né.......... GS Decked H. J.: Az élelmiszerek minőségfejlesztésének irányí­tása és tervezése az NDK-ban a 80-as években ................... Debreczeny L. Varga Pál emlé­kezetére ................................. 169 Dolgov V. A. Z. Boljsakov, A.Sz. 267 Draskovics Beszámoló a II. Peszticidmaradványok megha­tározása élelmiszerekben c. szimpóziumról ....................... 85 Draskovics L, Márton A. F., Dutka F., Vajda O., Peszticid­­analitikai körvizsgálatok szer­vezésének feltételei és lehető­ségei az élelmiszer-ellenőrző há­lózatban ............................. 195 Dutka F. Z. Draskovics 1.......... 195 El-Kady, S., Nedelkovits J.: Hő­kezelés hatása a kereskedelmi szőlőmag olajra ............. 297 El-Kady, S. A. 7. Tabekhia, M. ,VI............................................. 307 Frieden M. 7. Laub E............ 162 Garcia Roché, M. O., Izquierdo Pérez, L., Bécquer Lombard, A.: Kubai sörök nitrát- és nitrit­tartalma ............................... 302 Gajzágó L, Vámosné Vigyázó L., Sümeghyné Keresi N.: Polife-

Next