Élelmiszervizsgálati Közlemények 27. (1981)

Névmutató

no­oxidáz inhibitorok hatása az alma enzimes bámulására 173 Gasztonyi K. Z. Lévai J............. 123 Gönczy Z.: A kereskedelemben szeretelve-csomagoltan forgal­mazott húskészítmények egyes mikrobiológiai paramétereinek megállapítására irányuló vizs­gálatok .................................. 23 Máriusz B. 1. Selmeczi Gy.......... 135 Hegedüsné Völgyesi E. 1. Hor­váthné Mosonyi M........... 199 Herrmann J.: Zamatanyagok koncentrációjának, gőznyomá­sának és szagintenzitásának szaglószervi meghatározása élelmiszerekben............... 225 Heynert, H. H. 1. Maklén, A. . . 168 Horváth Gy., Mile L.: Egyes hazai élelmiszerek hozzáadott nátriumglutamát-tartalmának meghatározása ....................... 55 Horváthné Mosonyi M., Rigó M., Hegedű­sné Völgyesi E.: Nö­vényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyersrost és diétás nyersrost tartalmának összehasonlító vizsgálata ... 199 Huni R. 7. Schneider A.* ........ 166 Izquierdo Pérez L. 1. Garcia Roché M. ............................. Kárpáti Gy. 1. Petres J....... 179 Klatsmányi J. 7. Zala P........... 155 Kobashi U. 7. Sugawara S* ... 167 Kottász J.: Beszámoló az Élelmi­szervizsgálati Közlemények 1980. évi XXVI. kötetéről . . 1 Kottász J.: Heltai László emlé­kezetére ................................ 171 Kovalenko S., Mordvinova V., Bjeloruszova P.: A zúzott pa­radicsom romlását előidéző mikroorganizmusok. ........... 166 Kuusi T., Tenhunem J., Tivri T., Sushko M.: Különböző eredetű köménymag minták minőségi tulajdonságai........ 281 Lászlity R. Z. Bat­a Á........... 45 Lásztity R. Merész P. Békés F., Schmied L. Zsigmond A.: Egyes élelmiszerek zsírtartal­mának meghatározására szol­gáló eljárások vizsgálata .... 113 Laub E., Lichtenthal H., Frieden M.: Propionsav és propioná­­tok gyors kimutatása kenyér­ben Tas eljárással. ............. 168 Lévai L., Gasztonyi K.: A gyilkos galóca és más citotoxikus ha­tású gombafajok toxikoké­­m­iai tulajdonságai. A gyilkos galóca és a fehér gyilkos ga­lóca ........................................ 123 Lichtenthal H. 7. Laub E.* .... 168 Macht, S. 7. Reimerdes E. A4.* 216 Makien A., Wreede­­., Stege­­mann P., Heynert H. H.: Hődenaturált fehérjék oldható­sága és gélelektroforézises cso­portjai Na­dodecilszulfátos (SDS) kezelés után* ........... 168 Márton A. F. 1. Draskovics /. 195 Meilgaard M. C. és mtsai* .... 216 Merész P. 7. Lásztity R.............. 113 Mile L. 7. Horváth Gy................... 55 Molnár P.: Élelmiszerek érzék­szervi vizsgálata és minősí­tése I. A korszerűsítés főbb feladatai..................... 3 Mordvinova V. 1. Kovalenko S .. 166 Nagy P.-né, Ramon F., Dániel P.: Kis alkoholtartalmú élelmi­szerek etilalkohol tartalmának meghatározása........... 69 Nedelkovits J. 7. El-Kady, S . . 297 Neumann R.: Az élelmiszerek érzékszervi vizsgálatának sza­ványosításáról ............. 343 Ősz J.: Virginiamycin, valamint virginiamycin és furalozidin együttes meghatározása állati tápszerekben ......................... 205 Pálosiné Szánthó V., Vámosné Vigyázó L., Párkányné Gyár­fás A.: Búza lipogenáz-akti­­vitásának meghatározása ... 187 Párkányné Gyárfás A. 7. Pálosi­né Szánthó V........................." 187 Párkányné Gyárfás A. 1. Temes­vári J...................................... 147 Pazola Z., Sulkowska J.: Kész­ételek, ételkoncentrátumok minőségellenőrzése ................ 259 Petres J., Kárpáti Gy.: Szójater­­mékek tripszin inhibitor akti­vitásának meghatározása ... 179

Next